Most már biztos: Bochkor Gábor a Music Fm-en folytatja

Music Fm műsorvezető Pordán Petra Önindító István Dani Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már tegnap írtunk róla, felröppent a hír, hogy Bochkor Gábor ül Istenes Bence helyére a Music Fm reggeli műsorában. Nos, ez tényleg így lesz, Bochi ugyanis igent mondott, október elsejétől már őt is hallhatjuk az Önindító című műsorban. 

"Amikor 2012 augusztusában megszűnt a Bumeráng, lehetőséget kaptunk a Music Fm-től, hogy egy héten keresztül vendégeskedjünk náluk egyfajta búcsúképpen, így tulajdonképpen akkor már volt alkalmam együtt dolgozni az itteni csapattal" – mondta a Blikknek Bochkor Gábor, és hozzátette, már korábban is szívesen dolgozott volna együtt Pordán Petrával és István Danival.

Azt is elárulta, hiányzott már neki a rádiózás, úgyhogy örül, hogy végre munkába állhat. "Akarva-akaratlanul témába ütközök, amikor az utcán járok, az első gondolatom pedig ilyenkor mindig az, hogy majd jól kibeszéljük a rádióban. Most már alkalmam is lesz erre" - tette hozzá a rádiós, aki azt sem tagadta, nagyon örül annak, bár nincsenek anyagi gondjai, hogy újra fix fizetésre számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.