Kökény Attila Sztárban sztár szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se magán, sem máson nem szereti a műmelleket Kökény Attila, ez világosan kiderült számára a Sztárban sztár felvételén. Bár úgy tűnt, hogy örömmel viseli új ékességeit, nem volt oda a gyönyörtől.

Kökény Attila állt már nőként színpadon, a transzvesztita Conchita Wurst szerepében, ekkora keblekre mégsem volt szüksége, mint amikor vasárnap a Vad angyal sztárját, Natalia Oreirót alakítja. Mindenesetre jól eljátszadozott a cicikkel, miközben továbbra is ömlött a könny a szeméből, ugyanis allergiás a sminkre.

Forrás: TV2


„Sok férfi nyilván szereti a szilikont, én nem. Nekem ez elég idétlen, már az fura, hogy egy férfinek szilikonmellet készítenek. Nem örültem neki, de ez egy ilyen műsor. Viccesen fogom fel az egészet, jól elbohóckodtam vele, még mellbimbót is kaptam. Ahogy vége lett a próbának persze azonnal letéptem magamról, semmi pénzért sem mentem volna haza vele" - mesélte nevetve a Megasztár 5 férfihangja, aki a feleségétől tudta meg, hogy kinek a bőrébe bújik.
„Aranka szappanoperafüggő, ő nézte a Vad angyalt, de nem csak azt, minden romantikus sorozatot követett. Ő világosított fel, hogy ki ez a színésznő, nekem fogalmam sem volt. A próba után mutattam neki képet a vasárnap esti figurámról, amin elszörnyülködött" - tette hozzá Attila, akinek nem a karakterekkel van baja, hanem magával a női léttel, mint ahogy a múlt héten kifejtette a Life.hu-nak.

Pál Dénes szenved a Sztárban sztártólhttp://www.life.hu/bulvar/20140911-pal-denes-a-the-voice-nyertese-vegig-fogja-szenvedni-a-sztarba-sztart.htmlPál Dénes, a Sztárban sztár versenyzője kénytelen lesz a műsor alatt végig elrejteni zöld szemét, ami valószínűleg egy kicsit hozzájárult ahhoz, hogy a TV2 tehetségkutatójában sikeresen begyűjtse a tinilányok szavazatait.TV + Bulvár--Nem haknizik a kisfiával Pásztor Anna, a Sztárban sztár énekesnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140905-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-extrem-enekesnoje-a-sztarban-sztar-versenyzoje-nem-hakniziki.htmlPásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője aTV2-n vasárnap induló Sztárban sztár egyik versenyzője. Annát szinte minden próbára és fellépésre elkíséri novemberben született, tündéri, vörös hajú kisfia, Benjámin, mégsem kattognak körülöttük a fényképezőgépek.TV + Bulvár--Dukai Regina: "A színpadon nem csábítani szoktam"http://www.life.hu/bulvar/20140913-dukai-regina-nem-szokott-csabitani-a-szinpadon-de-most-marylin-monroe-boreben-fog.htmlÚgy érezzük, végre önazonos szerepet kapott a gyönyörű és szexi Dukai Regina, aki Marilyn Monroe-ként fog tündökölni vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Az első adásban Bon Jovi bőrében repkedett, és csak egy hajszál választotta el a kieséstől.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.