Koós Réka nem szívesen bújna Koós János bőrébe a Sztárban sztárban

TV2 Koós János Mokka Sztárban sztár Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Réka, a Sztárban sztár versenyzője a Mokkában arról beszélt, miért nem szeretné édesapját, Koós Jánost alakítani a színpadon.

Koós Réka belead apait-anyait a Sztárban sztár című műsorban. A legutóbbi adásban például remekül hozta a botrányos tinisztár, Miley Cyrus karakterét. Most pedig nagy erőkkel készül a következő adásra, ahol az Aerosmith frontembereként, Steven Tylerként lép színpadra. Rékának természetesen nagyon szurkol édesapja, Koós János is. A pénteki Mokkában az énekesnő bevallotta, bár tudná utánozni édesapját, mégsem szeretné, egyrészt, mert ezt közhelyesnek tartja, másrészt, mert számára nagyobb kihívást jelentene más kollégái bőrébe bújni.

A teljes interjút alább megnézheted:

Tóth Vera viszont bevállalta, hogy húga, Tóth Gabi bőrébe bújik a vasárnapi élő show-ban.

Ki dönti el, kinek a bőrébe bújnak a versenyzők?

"A Life.hu megtudta, az énekesek a széria indulása előtt álomlistát adhattak le, amelyet a műsorszerkesztők figyelembe vehetnek a "szerepek" kiválasztásánál. Természetesen minden részben van olyan, aki a karakteréhez közelebb álló dalt (és előadót) kap, és van, akinek nehezebb a dolga."
Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre, KATT ide!
Művészien vallotta be másságát a Sztárban sztár koreográfusa http://www.life.hu/bulvar/20140915-turi-lajos-a-sztarban-sztar-koreografusa-coming-outolt.htmlA TV2 show-műsorainak, többek között a Sztárban sztárnak a koreográfusa hétről hétre elkápráztatja a nézőket azzal, hogy mi mindenre képes röpke egy hét alatt megtanítani a versenyzőket. A tehetséges 27 éves táncművész és koreográfus nem szorult be a színfalak mögé. Egy szokatlan videóban megmutatja, hogy mire is képes akkor, ha a reflektorfények rá, és nem a tanítványaira irányulnak.TV + BulvárKeresztes Ildikó az életét kockáztatta a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140916-keresztes-ildiko-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-az-eletet-kockaztatta-es-biztositas-nelkul-lebegett.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár színpadán az énekesnő biztosítókötél és védőháló nélkül tornázott 6 méter magasban. Ildi tényleg mindent bevállal a sikerért.TV + BulvárOrigoMeghatódás és férfikönnyek a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140914-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-keresztes-ildiko-brutalis-produkciot-hozott-hevesi-tamas-zokogott.htmlBrutális akrobatamutatvány, férfikönnyek, frenetikus produkciók a Sztárban sztár mágikus színpadán.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.