Celeb vagyok, ments ki innen! ebola dzsungel várandósság Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor kiderült, hogy Balázs kedvese, Viki várandós, a műsorvezető arról beszélt, hogy a kis jövevény némiképp bonyolítja a dzsungeles műsorba utazást. A legfrissebb hírek szerint Sebestyén két hétre mégis magával viszi feleségét a Celeb vagyok, ments ki innen! című show forgatására. Az ötödik hónapban járó Vikit viszont nem engedi a dzsungel közelébe.  

Balázs valószínűleg még úgy vállalta el a számára is megterhelő dzsungeltúrát, hogy nem tudhatta, felesége áldott állapotban van - írja a Bors. A baba érkezése azonban felborított mindent, és a nyugat-afrikai Ebola-járvány is arra az elhatározásra juttatta Balázst, hogy nem viszi magával a családot. A celebműsor csütörtöki sajtótájékoztatóján azonban a lap munkatársának már azt mesélte, újabb verzió lépett érvénybe.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Viki nyolc-tíz napot tölt velem. A szállásunk körülbelül ötven kilométerre lesz a tábortól, egy nagyvárosban. Itt lesz a Morning Show stúdiója is, ahol Viki is dolgozik majd" – mesélte Balázs a napilapnak, aki azt is közölte: a vadonba nem engedi Vikit, ugyanis ahhoz túlságosan félti.

"Kisfiunkra, Benettre ez idő alatt a nagyszülők vigyáznak" - tette hozzá.

Veszélyben lesznek a celebek az afrikai Ebola-járvány miatt? Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója beszélt erről - a cikket ITT tudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.