Sipos Peti: "Kállay-Saunders András nem ilyen sötét, mint én"

Forrás: TV2.hu/ Facebook/kallaysaundersofficial -
Sztárban sztár Kállay-Saunders András Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem töltötte az egész hetet szoláriumban Sipos Peti, hogy olyan szép tejeskávé színű bőre legyen, mit Kállay-Saunders Andrásnak, inkább a sminkesekre bízta magát. Az eredmény lenyűgöző lett!

Meg sem ismertük Sipos Petit a TV2 büféjében, ahol egy nagyon szimpatikus, sötét bőrű fiú köszönt ránk. Amikor később rájöttünk, hogy ő az Irigy Hónaljmirigy frontembere, elakadt a szavunk a döbbenettől.
„Jól bebarnítottak, ugye, szeretném, ha jól látható lenne a kontraszt, és a nézők számára is ugyanolyan lenne az eredmény. András kedvéért elkezdtem növeszteni a múlt héten Zoltán Erika szerepében alaposan leborotvált szakállamat is, igaz, egy kicsit még fel kellett turbózni, hogy borostás legyen az összhatás. Andrást nem könnyű alakítani, nehéz elsajátítani a mozdulatait, amik természetesek, és nem begyakoroltak. A dala szövege pedig alig akar a fejembe menni, mindemellett nagyon sok más dologra is koncentrálnom kell. Azt a húsz évet, amivel fiatalabb nálam, nem tudom behozni, és a testalkata is vékonyabb. Igaz, a múlt hónapban fogyóztam, de ez még nem elég" – árulta el az énekes.

Forrás: TV2.hu/ Facebook/kallaysaundersofficial

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.