Gazdagrét sorozat Trokán Péter Szomszédok Nemcsák Károly Frajt Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc évvel ezelőtt költöztek be az első lakók a XI. kerületi gazdagréti lakótelep lakásaiba, a 12 ezres közösség szombaton családi programokkal, koncertekkel, halászléfőző-versennyel ünnepelte az évfordulót.

A városrész nevét az ország az 1980-as és 1990-es években a helyszínen forgatott, Szomszédok című tévéfilmsorozatból ismerte meg. A szombati rendezvényen az egykori szereplők közül Nemcsák Károly (Vágási Feri), Frajt Edit (Szikszay Júlia) és Trokán Péter (Szelényi János) vett részt.

Mi most az első epizóddal emlékezünk. Induljon a nosztalgia:

Ha kíváncsi vagy a sorozat legviccesebb frizuráira, azokat itt nézheted meg, ha pedig fergeteges bakiparádéra vágysz, azt itt találod.

A Szomszédok népszerű magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987. május 7-én, míg utolsó, 331. fejezete 1999. december 30-án került adásba a Magyar Televízióban. A kultikus sorozatot többször ismételték; 2014. január 6-tól az m3 csatorna sugározza.
Forrás: Wikipedia
Upsz! Kézenfogva sétált Berki Krisztián és Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20140921-berki-krisztian-es-czippan-anett-kezenfogva-erkeztek-a-kasza-show-felvetelere.htmlCzippán Anett és Berki Krisztián a minap együtt érkeztek a Kasza show felvételére. Nem is akárhogyan. TV + Bulvár--Mellbedobással gyűjt lájkokat Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-zimany-linda-los-angelesbol-az-instagramjara-szexi-kepet-posztolt.htmlInstagram oldalán szexiskedik Zimány Linda. A Los Angelesben nyaralgató modell dús kebleivel igencsak sok like-ot szerez. TV + BulvárOrigoUpsz! Kézenfogva sétált Berki Krisztián és Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20140921-berki-krisztian-es-czippan-anett-kezenfogva-erkeztek-a-kasza-show-felvetelere.htmlCzippán Anett és Berki Krisztián a minap együtt érkeztek a Kasza show felvételére. Nem is akárhogyan. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.