Demcsák Zsuzsa Lukács László szerelem Tankcsapda kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak mi, de a Tankcsapda rajongók is meglepődtek azon, hogy Demcsák Zsuzsa és kedvencük, Lukács Laci egy párt alkotnak. A legvehemensebbek a Facebookon támadják a műsorvezetőt. 

Kellemetlen helyzetbe hozta magát Demcsák Zsuzsa azzal, hogy fecsegett a Lukács Lacival való kapcsolatáról. Egyenesen becsapva érzi magát, mert bár barátaival tényleg szóba került válása utáni buliján Laci neve, nem gondolta, hogy a történetet címlapokon látja viszont.

Forrás: TV2/Burger Barna

A sztori azonban itt nem állt meg, és nagyon úgy tűnik, a zenekar nem zárta szívébe Demcsákot. A zenekar facebookos rajongói oldala, ami szinte felrobbant a negatív kommentektől. Aki árnyaltabban fogalmaz, az is azt mondja, hogy Demcsák csak a hírnév miatt mondta, hogy Lacival jár, a durvább megfogalmazások egyenesen azt állítják, hogy Lacinak Zsuzsa csak egy egyéjszakás kalandja volt, ami nyilván nem tetszett a csinos műsorvezetőnőnek, ezért elkezdte híresztelni, hogy tulajdonképpen járnak, és nagyon szerelmesek egymásba - írja a Bors.

A Tankcsapda oldalán ilyen és ehhez hasonló kommentek voltak olvashatók.

"Remélem, ez csak kacsa. Szerintem a Laci ennél igényesebb. És itt nem a külsőre gondolok"

"Remélem, nem igaz. Lacinak több esze van. Nem nézem ki belőle. Eleve az én kis Szerelmem… Hajrá"

"Látom, nem csak nekem nem jön be a „hír”.

"Fáskerti K.: Ne már…! Reklámra van szüksége ..."

A megjegyzések egy részét néhány óra alatt eltávolították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.