Demcsák Zsuzsa Lukács László szerelem Tankcsapda kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak mi, de a Tankcsapda rajongók is meglepődtek azon, hogy Demcsák Zsuzsa és kedvencük, Lukács Laci egy párt alkotnak. A legvehemensebbek a Facebookon támadják a műsorvezetőt. 

Kellemetlen helyzetbe hozta magát Demcsák Zsuzsa azzal, hogy fecsegett a Lukács Lacival való kapcsolatáról. Egyenesen becsapva érzi magát, mert bár barátaival tényleg szóba került válása utáni buliján Laci neve, nem gondolta, hogy a történetet címlapokon látja viszont.

Forrás: TV2/Burger Barna

A sztori azonban itt nem állt meg, és nagyon úgy tűnik, a zenekar nem zárta szívébe Demcsákot. A zenekar facebookos rajongói oldala, ami szinte felrobbant a negatív kommentektől. Aki árnyaltabban fogalmaz, az is azt mondja, hogy Demcsák csak a hírnév miatt mondta, hogy Lacival jár, a durvább megfogalmazások egyenesen azt állítják, hogy Lacinak Zsuzsa csak egy egyéjszakás kalandja volt, ami nyilván nem tetszett a csinos műsorvezetőnőnek, ezért elkezdte híresztelni, hogy tulajdonképpen járnak, és nagyon szerelmesek egymásba - írja a Bors.

A Tankcsapda oldalán ilyen és ehhez hasonló kommentek voltak olvashatók.

"Remélem, ez csak kacsa. Szerintem a Laci ennél igényesebb. És itt nem a külsőre gondolok"

"Remélem, nem igaz. Lacinak több esze van. Nem nézem ki belőle. Eleve az én kis Szerelmem… Hajrá"

"Látom, nem csak nekem nem jön be a „hír”.

"Fáskerti K.: Ne már…! Reklámra van szüksége ..."

A megjegyzések egy részét néhány óra alatt eltávolították.

„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140901-demcsak-zsuzsa-uj-kihivast-inditott-facebookon-az-icebucketchallenge-utan.htmlA jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa szexi dekoltázsával köszöntötte fel magát születésnapjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140822-demcsak-zsuzsa-melyen-dekoltalt-ruhaban-melleit-kipakolva-unnepelte-szuletesnapjat-kasza-tibivel.htmlA TV2 műsorvezetője mélyen dekoltált ruhában kápráztatta el Kasza Tibit és a Mokka nézőit.TV + BulvárOrigoDemcsák Zsuzsa lebeszéli a huszonéveseket a házasságrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140620-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-lebeszeli-a-huszoneves-lanyokat-a-hazassagrol.htmlA TV2 szép műsorvezetője szerint 30 év alatt nem szabad férjhez menni a lányoknak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.