Nem tudta felülmúlni magát Keresztes Ildikó

TV2 Sztárban sztár Keresztes Ildikó Vikidál Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt heti fantasztikus produkciója után talán Keresztes Ildikó előadását vártuk a legjobban. Nos, azért azt nem sikerült megközelítenie sem.

Sem mi, sem a zsűri nem ájult el Keresztes Ildikó Vikidál Gyulájától. Az énekesnőnek persze nehéz dolga volt, saját maga legutóbbi produkcióját kellett volna überelnie... Majka az előadás után jókat mulatott Ildikó öltözékén, főleg a nadrágjában rejtőző "csomagon", Claudia is leginkább a maszkmesterek és fodrászok munkáját dicsérte. Hajós András pedig azon viccelődött, hogy ha a korábbi produkciói miatt nyomultak a férfiak Ildire, most nem fognak.

Kemény kritikát kapott Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjaban-vastag-tomi-pako-borebe-bujt.htmlSzóhoz sem jutott Vastag Tomi előadása után Liptai Claudia, és nem az áhítattól. A legfinomabban szólva sem tetszett neki a produkció... TV + BulvárOrigoÚjabb pucérsztárfotó-cunami az internetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-ujabb-fotok-pucer-sztarokrol-a-neten-mint-kim-kardashian-avril-lavigne-mary-kate-olsen-jennifer.htmlSzeptember elején hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját. Az áldozatok között volt Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások. Szombaton este egy újabb adag intim fotó bukkant fel a neten... TV + Bulvár--Upsz! Kézenfogva sétált Berki Krisztián és Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20140921-berki-krisztian-es-czippan-anett-kezenfogva-erkeztek-a-kasza-show-felvetelere.htmlCzippán Anett és Berki Krisztián a minap együtt érkeztek a Kasza show felvételére. Nem is akárhogyan. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.