Csúnya vita alakult ki Rubint Réka Facebookján

Forrás: Rubint Réka/Facebook -
Rubint Réka rajongók Schobert Norbert iPhone 6 Plus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon mutatta meg rajongóinak, ahogy ő nevezi, "kis FB-családjának" új okostelefonját Rubint Réka. A poszthoz közel 250 komment született. A téma: vajon elegáns-e, hogy a fitneszmami a többszázezres iPhone6-tal pózol. Döntsétek el ti. 

"Nekem van a legédesebb férjem a világon. Meglepett... rendesen. iPhone 6" - posztolta a közösségi oldalára Réka. Nos, az ilyen és az ehhez hasonló bejegyzések azok, amelyek szinte biztosan rengeteg lájkot és legalább annyi negatív hozzászólást hoznak a "tulajdonosuknak". Így történt ezúttal is.

Forrás: Rubint Réka/Facebook

A fanatikus rajongók természetesen gratuláltak Rékának, a telefonhoz no, és a férjéhez is, azonban legalább ennyien voltak, akiknek csípte a szemét a méregdrága kütyü. Vannak, akik szerint nem elegáns hencegni egy többszázezres készülékkel, mások pedig Réka lelki sivárságát ragozzág a végtelenségig. Persze a Schobert házaspárt nem kell félteni, az oldal "kemény magja" most is mellettük áll.

A végtelenül mulatságos kommentcunamit itt olvashatod el.

Kiakadtak a Tankcsapda-rajongókhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-demcsak-zsuzsa-es-tankcsapda-lukacs-laci-kapcsolatat-nem-nezik-joszemmel-a-rajongok.htmlNem csak mi, de a Tankcsapda rajongók is meglepődtek azon, hogy Demcsák Zsuzsa és kedvencük, Lukács Laci egy párt alkotnak. A legvehemensebbek a Facebookon támadják a műsorvezetőt. TV + BulvárOrigoÚjabb ismerős arc az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140919-az-rtl-klub-x-faktoranak-tovabbjutoja-kallai-kiss-zsofia-a-2010-es-tehetsegkutatoba-is-jelentkezett.htmlBarátnője, a tavalyi X-Faktor győztese, Danics Dóra kísérte el a tehetségkutató válogatójára Kállai-Kiss Zsófiát. A lány az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dalával állt színpadra. A tehetséges jelentkező azonban nem először jelentkezett az X-Faktorban, 2010-ben egyszer már - négy igennel - a táborig jutott. TV + BulvárOrigoTóth Gabi rákattant Gömbirehttp://www.life.hu/bulvar/20140919-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-flortolt-gombos-laszlo-enekessel.htmlAz X-Faktor 2013-as szériájában jó dolga volt Tóth Gabinak. A fiatal énekesnő akkor a fiúkat kapta, és valószínűleg most sem bánná, ha ez így történne. Az egyetlen női mentor szívesen flörtölget a jelentkezőkkel és a majdani versenyzőkkel, a tehetségkutató harmadik adásában Gömbös László mozgatta meg fantáziáját. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.