Csúnya vita alakult ki Rubint Réka Facebookján

Forrás: Rubint Réka/Facebook -
Rubint Réka rajongók Schobert Norbert iPhone 6 Plus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon mutatta meg rajongóinak, ahogy ő nevezi, "kis FB-családjának" új okostelefonját Rubint Réka. A poszthoz közel 250 komment született. A téma: vajon elegáns-e, hogy a fitneszmami a többszázezres iPhone6-tal pózol. Döntsétek el ti. 

"Nekem van a legédesebb férjem a világon. Meglepett... rendesen. iPhone 6" - posztolta a közösségi oldalára Réka. Nos, az ilyen és az ehhez hasonló bejegyzések azok, amelyek szinte biztosan rengeteg lájkot és legalább annyi negatív hozzászólást hoznak a "tulajdonosuknak". Így történt ezúttal is.

Forrás: Rubint Réka/Facebook

A fanatikus rajongók természetesen gratuláltak Rékának, a telefonhoz no, és a férjéhez is, azonban legalább ennyien voltak, akiknek csípte a szemét a méregdrága kütyü. Vannak, akik szerint nem elegáns hencegni egy többszázezres készülékkel, mások pedig Réka lelki sivárságát ragozzág a végtelenségig. Persze a Schobert házaspárt nem kell félteni, az oldal "kemény magja" most is mellettük áll.

A végtelenül mulatságos kommentcunamit itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.