Tóth Gabi Sztárban sztár Facebook Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verának a vasárnap esti Sztárban sztár show-műsorban húga, Gabi bőrébe kellett bújnia. Az X-Faktor mentora a Facebookra posztolta ki meghatódott sorait.

"Igaziból nagyon meghatódtam... meghatódtam, mert 10 éve amikor elkezdtem küzdeni az álmaimért, nem gondoltam volna, hogy a testvérem, aki országunk egyik legnagyobb énekesnője, az én dalomat és karakteremet fogja magáévá tenni... nagyon büszke vagyok magunkra, mert pici ország sok-sok énekessel és rengeteg küzdelemmel, de tiszta szivvel becsülettel 10 éve itt vagyunk és adhatunk az embereknek, sok dij rengeteg elismeréssel a hátunk mögött... Köszönjük nektek is mert nélkületek nem ment volna.... kaphatok hideget meleget én is tesóm is firkászoktól, de a szeretet ereje legyőzhetetlen... megható nagyon... szeretlek tesóm! még legalább 2szer ennyi évet ..." - olvasható Gabi bejegyzése.

Forrás:facebook/Tóth Vera

Bizarr Tóth Gabi volt Tóth Vera a Sztárban sztár színpadánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-toth-vera-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-toth-gabit-alakitotta.htmlNagyon örült és be is parázott Tóth Vera, amikor az elmúlt héten kiderült, hogy húgát, Gabit kell alakítania a Sztárban sztárban. TV + BulvárOrigoKemény kritikát kapott Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjaban-vastag-tomi-pako-borebe-bujt.htmlSzóhoz sem jutott Vastag Tomi előadása után Liptai Claudia, és nem az áhítattól. A legfinomabban szólva sem tetszett neki a produkció... TV + BulvárOrigoÚjabb pucérsztárfotó-cunami az internetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-ujabb-fotok-pucer-sztarokrol-a-neten-mint-kim-kardashian-avril-lavigne-mary-kate-olsen-jennifer.htmlSzeptember elején hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját. Az áldozatok között volt Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások. Szombaton este egy újabb adag intim fotó bukkant fel a neten... TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.