Hihetetlen vékony a bokája Pál Dénesnek

Forrás: TV2 -
Pál Dénes vádli Sztárban sztár boka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes hatalmasat alakított Karády Katalin szerepében a Sztárban sztár színpadán. Nem csak a búgó énekhangja és az énekesnő megszemélyesítése varázsolt el minket, másra is felkaptuk a fejünket. 

Dénes életében először alakított ennyire nőt, eddig csak kisebb szerepeket játszott el amatőr színházakban, társulatokban. Bevallotta, hogy idegen számára a női ruha és a magas sarkú is, amiben kifejezetten inog. A legnagyobb meglepetés mégsem ez volt: amikor feltűnt a színpadon rácsodálkoztunk, hogy hihetetlenül vékony a bokája, sőt ,még a vádlija sem túl vastag!

Forrás: TV2

"Nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel eddig, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok. Régebben sokat bringáztam, de az sem látszik. Járok edzésre, de nem izmosodom, igaz, azért sportolok, hogy formában tartsam magamat, és nem az izomépítésre koncentrálok" - kommentálta nevetve Dénes a látványt.

Kedves ismerőst rejtett a Minyon jelmez a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-hajdu-lucat-a-szarban-sztar-a-minyon-jelmeze.htmlA Sztárban sztár énekesnője, Dukai Regina produkciójának színpadán feltűnt egy közismert rajzfilmfigura, a Gru 2 Minyonja. TV + Bulvár--Koós Réka esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjabol-koos-reka-esett-ki.htmlTúl vagyunk a TV2 Sztárban sztárjának harmadik adásásán. A jövő héten már csak 9 híresség szórakoztatja a nézőket. TV + BulvárOrigoTóth Vera nagy falatnak tartja Tóth Gabithttp://www.life.hu/bulvar/20140916-toth-vera-a-tv2-sztarban-sztar-enekese-nagy-falatnak-tartja-hogy-huga-toth-gabi-borebe-kell-bujnia.htmlVerának eddig sosem jutott eszébe, hogy temperamentumos húgát utánozza, most azonban a Sztárban sztárban a vad és szexi Gabi bőrébe kell majd bújnia.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.