Kifogott a ruha Tóth Verán a Sztárban sztár színpadán

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi Sztárban sztár ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera - bár remekül alakította húgát, Tóth Gabit - egy kicsit mégiscsak "civil" maradt a szuperprodukció alatt. A nézők is láthatták, hogy éneklés közben folyton a ruhájával bíbelődött, valami nagyon zavarta. De mi lehetett a gikszer?

Tóth Vera folyton a csípőjénél babrálta, tűrögette a ruháját a Sztárban sztár színpadán, szemmel láthatóan valami nagyon nem stimmelt neki. Folyton a szürke zsákruha derekához kapkodott és gyűrögette befelé. Úgy tűnt, hogy a ruha önálló életre kelve folyamatosan le akart csúszni, hogy eltakarja a lábait, pedig erre hatalmas hangsúlyt fektettek Tóth Gabi szerepében, ha már alakjuk ennyire eltérő.

Forrás: TV2

Nézd meg a videón, mennyire zavaró volt állandó kapkodása a derekához!

Szerettük volna megkérdezni Verát, hogy mi volt a baj a ruhával, el is mesélte az adás után, majd azt üzente, hogy ő bizony nem nyilatkozott erről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.