Kaszás Géza nyerte a Nemzeti Vágta sztárfutamát

Forrás: MTI -
győztes Tahitótfalu jótékonyság Kaszás Géza Pintér Tibor Nemzeti Vágta Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfelkészültebb lovasokat - Buch Tibort, Homonnay Zsoltot és Pintér Tibort - is maga mögé utasította a Nemzeti Vágtán Kaszás Géza, aki érezte, hogy ez most az ő futama lesz.

A színész-forgatókönyvíró 2010-ben vett először részt a megmérettetésen, azóta rendszeresen nyeregbe pattan, és részt vesz a Hősök terén megrendezett lovasversenyen. Géza már eddig is a jobb lovasok közé tartozott a sztárok között, ám nyernie egészen mostanáig nem sikerült – írja a Blikk.

Forrás: MTI

„A legfelkészültebb lovas szerintem Pintér Tibor barátom. De ez egy verseny, amin bármi lehetséges. Rám mindenképp lehet számítani. Szerintem meglepetés születik" – latolgatta az esélyeket a verseny előtt Kaszás, aki megérezte a győzelmét, mert Buch Tibor és Homonnay Zsolt előtt, gyakorlatilag rajt-cél győzelemmel nyerte a nagy érdeklődéssel várt futamot.

A nők is taroltak: Molnár Gyöngyi, Tahitótfalu lovasa nyerte Iceman nevű lován a Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap délután a fővárosi Hősök terén rendezett versenyen – írja az Origo.hu.

Nem tud elszakadni Bereczki Zoltán Szinetár Dórátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140922-bereczki-zoltan-szinesz-nem-szakad-el-felesegetol-szinetar-dora-szinesznotol.htmlBár megvolt az utolsó közös koncertjük, az egykori álompár úgy tűnik, sosem fog elszakadni egymástól, sőt még a további közös fellépés sem kizárt.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoÚjabb pucérsztárfotó-cunami az internetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-ujabb-fotok-pucer-sztarokrol-a-neten-mint-kim-kardashian-avril-lavigne-mary-kate-olsen-jennifer.htmlSzeptember elején hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját. Az áldozatok között volt Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások. Szombaton este egy újabb adag intim fotó bukkant fel a neten... TV + Bulvár--Csúnya vita alakult ki Rubint Réka Facebookjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-rubint-reka-iphone6-ot-kapott-schobert-norberttol-a-rajongok-egymasnak-estek.htmlA Facebookon mutatta meg rajongóinak, ahogy ő nevezi, "kis FB-családjának" új okostelefonját Rubint Réka. A poszthoz közel 250 komment született. A téma: vajon elegáns-e, hogy a fitneszmami a többszázezres iPhone6-tal pózol. Döntsétek el ti. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.