Címlapra vágyik Novák Angéla

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Playboy Novák Angéla pucér Celeb vagyok, ments ki innen! transzszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Angéla, a transzszexuális díva is tagja lesz a a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának. Elárulta, minden vágya, hogy a nyuszis magazin címlapján szerepeljen. 

Hazánk egyik legismertebb nővé operált előadóművésze azt reméli, a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeltúrája után a nyuszis magazin felkéri, hogy szerepeljen a címlapjukon. Angéla kíváncsian vág bele a kalandba, ugyanis városimádónak tartja magát. Azzal is tisztában van, hogy megosztó személyiség.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem vagyok szégyenlős, de akit zavar, hogy 17 éves koromig férfiként éltem, azt nem akarom meggyőzni. Tudom, hogy a fiúk fognak elsősorban nehezebben elfogadni, de nem kell mindenkinek szeretnie. Akinek velem kapcsolatban rossz érzései vannak, annak a saját szexualitásával akadnak gondjai" – mondta el a előadóművész, aki ha megtalálná a párját, szívesen örökbe fogadna egy babát is.

Koós Réka esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjabol-koos-reka-esett-ki.htmlTúl vagyunk a TV2 Sztárban sztárjának harmadik adásásán. A jövő héten már csak 9 híresség szórakoztatja a nézőket. TV + BulvárOrigoTóth Gabi meghatódott Vera produkciójánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-toth-gabi-meghatodott-testvere-toth-vera-sztarban-sztar-produkciojan.htmlTóth Verának a vasárnap esti Sztárban sztár show-műsorban húga, Gabi bőrébe kellett bújnia. Az X-Faktor mentora a Facebookra posztolta ki meghatódott sorait.TV + Bulvár--Kemény kritikát kapott Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjaban-vastag-tomi-pako-borebe-bujt.htmlSzóhoz sem jutott Vastag Tomi előadása után Liptai Claudia, és nem az áhítattól. A legfinomabban szólva sem tetszett neki a produkció... TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.