Óvatosan nyúlt Hevesi Tamás Rúzsa Magdihoz

Forrás: TV2 -
Rúzsa Magdi Sztárban sztár Hevesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stúdióban drukkolt Hevesi Tamásnak az egyedi hangú énekesnő, Rúzsa Magdi és szemmel láthatóan jól szórakozott. Az előadást a zsűri 35 ponttal jutalmazta, mi viszont hiányoltuk a Magdira annyira jellemző orrhangot és kiejtést.

A vasárnapi előadás után megkérdeztük Hevesi Tamástól, miért ezt az előadásmódot választotta Rúzsa Magdi megszemélyesítésében.

Forrás: TV2

Magdi egyik jellegzetessége a hangja, de én nem akartam orrhangon énekelni. Ha ez Irigy Hónaljmirigy show, akkor ott úgy csinálom, de itt arról volt szó, hogy úgy kell megjeleníteni az eredeti előadót, hogy az ne legyen bántó. Ha nagyon úgy akartam volna, akkor technikailag meg tudom oldani a feladatot, aki tanult hangképzést, annak ez nem jelenthet problémát. De nem így készültem. Nem akartam paródiába átcsúszni, ezért a produkció előtt személyesen találkoztam Magdival. Fél órán át beszélgettünk arról, hogy mi lenne az, ami az előadásomban őt bántaná. Azt mondta, hogy csak egy ilyen dolog van, mégpedig a kiejtése. A dalt, amelyben a szerelemről énekel, lehet, hogy furcsán halljuk, de ha az ember többször meghallgatja, akkor már érzi, hogy szó sincs benn 'szárálemről'. Magdi egy érdekes, autentikus 'e'-vel beszél, ahogy a vajdasági magyarok, ami kicsit zártabb hang, mint a miénk. De semmiképpen sem 'á'. Annál sokkal jobban tisztelem Magdit és a vajdasági magyarokat, hogy csak azért utánozzam egyedi kiejtésüket, hogy egy ponttal többet kapjak" - magyarázta Tamás, aki Nagykanizsa Pro Urbe-díjas művésze.

„A díjat azért kaptam, mert akik nekem ítélték úgy gondolták, hogy sokat tettem a vajdasági magyarok és a hazai magyarok kapcsolatának javítása érdekében. Én nem adom el egy adásért a lelkemet! A díjat nagy becsben, a hálószobámban tartom az esküvői kép mellett" – tett hozzá az énekes, aki továbbjutott a következő show-ba.

Kedves ismerőst rejtett a Minyon jelmez a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-hajdu-lucat-a-szarban-sztar-a-minyon-jelmeze.htmlA Sztárban sztár énekesnője, Dukai Regina produkciójának színpadán feltűnt egy közismert rajzfilmfigura, a Gru 2 Minyonja. TV + Bulvár--Pál Dénes: "Szívesen kimozdulnék már a komfortzónámból"http://www.life.hu/bulvar/20140921-pal-denes-nem-gyantaztat-haladekot-kapott-karady-szerepeben-a-szortelenitessel-a-sztarban-sztarban.htmlVasárnap este Karády Katalint személyesíti meg Pál Dénes, a műsor fő szenvedője, aki a múlt héten Gergely Robiként mindenkit levett a lábáról tökéletes alakításával. Vajon menni fog neki a női szerep is?TV + Bulvár--Sipos Peti: "Kállay-Saunders András nem ilyen sötét, mint én"http://www.life.hu/bulvar/20140919-sipos-peti-kallay-saunderst-szemelyesiti-meg-a-sztarban-sztarban.htmlNem töltötte az egész hetet szoláriumban Sipos Peti, hogy olyan szép tejeskávé színű bőre legyen, mit Kállay-Saunders Andrásnak, inkább a sminkesekre bízta magát. Az eredmény lenyűgöző lett!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.