köszöntés Sarka Kata Szabó Zsófi barátnő Celeb vagyok, ments ki innen! montázs születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-től az RTL Klubhoz igazolt színésznő szeptember 22-én ünnepli 26. születésnapját. Kebelbarátnője, Sarka Kata már felköszöntötte őt közösségi oldalán.

Vidám fotómontázzsal köszöntötte Sarka Kata a hamarosan a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es műsorban debütáló Szabó Zsófit. A fotókon nemcsak a két barátnő, de Zsófi keresztfia, Dávidka is feltűnik.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata egy szívhez szóló idézetet is mellékelt a montázs mellé. Íme: "Egy igaz barátságnak az a jellemzője, hogy bármi történik is, az mit sem változik. A barátság és az a készség, hogy egymáson segítsünk, az élet hátralévő részére is megmarad." (Heinrich Harrer)

Isten éltessen, Zsófi!

Szabó Zsófi helyére castingol Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-sarka-kata-is-reszt-vett-a-joban-rosszban-castingjan-ahol-szabo-zsofi-helyere-keresnek-szereplot.htmlAhogy írtunk róla, sürgősen keresi Szabó Zsófi utódját a TV2 Jóban Rosszban sorozata. Az Origó azt is megtudta, kik lehetnek Betty Tanakis szerepének lehetséges megformálói. A castingon Sarka Kata, Zsófi barátnője is részt vett. Vajon miért? TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi debütált az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/bulvar/20140918-szabo-zsofi-debutalt-az-rtl-klubnal.htmlHivatalosan is megjelent az RTL Klub színeiben Szabó Zsófi, akit a TV2-től csábított el a csatorna. A színésznő, akire a jövőben elsősorban műsorvezetőként számítanak Ördög Nóri megüresedett posztján, egyelőre celebeskedni utazik a dzsungelbe.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKeresi a TV2 Szabó Zsófi utódjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140911-keresi-a-tv2-szabo-zsofi-utodjat-a-joban-rosszban-betty-tanakisa-szerepere.htmlMég csak néhány napja derült ki, hogy Szabó Zsófi a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, volt csatornája nyilvános castingot hirdetett meg Jóban Rosszban-beli szerepére. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.