Berki Krisztián (exsportvezető) rendező TV2 Sztárban sztár pornófilm jogi lépés visszaélés reklám jó hírnév Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet főcelebje, Berki Krisztián kiakadt, miután megtudta, hogy visszaéltek a nevével. Pornófilmet reklámoztak vele.

Úgy tűnik, Berki Krisztián nevével bármit el lehet adni. Legyen szó kolbászról, herevasalásról vagy felnőttfilmről. Így gondolhatta ezt annak az „alkotásnak" a rendezője is, aki Berki nevével reklámozta pornófilmjét, ami „Sztárban sztár van" címmel jelent meg a piacon – tudósít a Bors egy internetes portálra hivatkozva. A cím egyrészt nagyon hasonlít a TV2-n most is futó szuperprodukcióra, másrészt a készítők jogsértést követhettek el, a lemezt úgy adják el, mintha Berki rendezte volna.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárja a laptól értesült arról: neve alatt pornófilm fut. „Megteszem a megfelelő jogi lépéseket!" – reagált rá feldúltan.

A Bors által megkérdezett független ügyvéd azt mondja, jelen helyzetben két Berki Krisztián (a celeb és a tornász olimpikon) is perelhetne jó hírnév megsértése miatt, de a film címe a TV2-höz való kötődés miatt talán egy személyre szűkíti a kört. „Jó hírnév megsértése miatt polgári per indítható, és egy fogyasztóvédelmi eljárás is a termékkel kapcsolatban" – mondta a lapnak a szakember.

Extrém pornós helyszínek

A Life.hu-nak egy szakmabeli mesélt a felnőttfilmek kulisszatitkairól, például a legizgalmasabb forgatási helyszínekről. Ha kíváncsi vagy a szaftos részletekre, kattints tovább IDE! De csak akkor, ha elmúltál 18!
Upsz! Kézenfogva sétált Berki Krisztián és Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20140921-berki-krisztian-es-czippan-anett-kezenfogva-erkeztek-a-kasza-show-felvetelere.htmlCzippán Anett és Berki Krisztián a minap együtt érkeztek a Kasza show felvételére. Nem is akárhogyan. TV + Bulvár--Bohócot csinált magából Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140917-berki-krisztian-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-kilakkoztatta-a-kormeit.htmlAz egykor tripperes, később herevasalt Berki Krisztián bármit megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ezúttal a körmeit lakkoztatta színesre. TV + BulvárBerki Natasha Zselyke hungarocell aranyrudat kapott apjától http://www.life.hu/bulvar/20140916-berki-krisztian-klapka-gyorgytol-nem-vasarolt-27-millioert-aranyrudat-a-lanyanak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Krisztián egy aranytömböt vásárolt lánya, Natasha Zselyke keresztelőjére. Most azonban nem is olyan meglepő módon kiderült, kamu volt a 27 millió forintos vásárlás...TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.