Az RTL Klubot támadják a rajongók a Szulejmán eltűnése miatt

Forrás: rtlklub.hu -
Szulejmán (sorozat) rajongó Kolosi Péter sorozat tiltakozás Facebook eltűnés támadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a fanatikus sorozatkedvelők azon, hogy kedvenc török szériájuk a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása miatt eltűnik a képernyőről. A csatorna Facebook-oldalán Dunát lehetne rekeszteni a kommentekből.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor október 6-i indulása miatt öt népszerű sorozat átmenetileg lekerül az RTL műsoráról. A hír elképesztő érzelmeket generált: a csatorna Facebook-oldalán rengeteg bejegyzés született az elmúlt órákban. Sokan a Dr. Csontot is sajnálják, de főleg a Szulejmánt siratják a véleményezők. Volt, aki kőkeményen szidta az RTL-t és Kolosi Pétert. Megpróbáltunk a nyomdafestéket nem tűrő kommentekből szemezgetni néhányat:

Forrás: rtlklub.hu

„Vissza a Szulejmánt!!!!!! Nem vagyunk kíváncsiak a celebekre!!!"

„Kedves RTL, szeretnénk tovább is nézni a SZULEJMÁNT!"

„Felháborító!!! Szerintem sok nézőt el fog veszíteni az RTL. A Szulejmán volt az egyik legjobb sorozat. Hát a celebek! Ezek fontosabbak nekik?! Ingyenélők! Ezeket kell mutogatni? Tegyék a celebeket késő estére 11 órára. Félnek nem lenne nézettségük."

Már külön Facebook-csoport is létrejött, ahol tiltakoznak a Szulejmán eltűnése ellen.

Vigaszt jelenthet talán az, hogy elvileg csak 6 hét szünetről van szó...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.