Levelet írt Vajna Timi Antonio Banderas exének

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
válás Antonio Banderas Melanie Griffith bulvár levél vigasztalás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith 18 év után, kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva beadta a válókeresetet júniusban. Bár ő kezdeményezte a válást, a róla megjelent fotók alapján látható, megviselte a szakítás. Vajna Timi, amint megtudta, mi történt barátaival - azonnal vigasztaló levelet írt Melanienek -  írta a Blikk.

A Vajna házaspár, Andy Vajnának köszönhetően régóta jó barátságot ápolt a Banderas - Griffith párral, olyannyira, hogy nem csak az ünnepeket, a Karácsonyt, a szilvesztert töltötték együtt, de a boldogító igent is náluk, a Banderas villában mondták ki, Los Angelesben.

Palácsik Tímea interjú, Szily Nóra, Vajna Tímea Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hogy akkor sem volt már kerek a történet, talán lehetett érezni, talán nem, mindenesetre Melanie idén júniusban meghozta a döntést - amely alapvetően változtatta meg az egykor irigyelt sztárpár életét. A világhírű színésznő azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen amíg exe körül csak úgy döngenek a fiatal nők, a sajtó vele kapcsolatban nem újabb hódításokról számol be, vagy villant vakukat pikáns helyzetekben, csupán öregedő bőrét, és az onnan eltávolított tetkó hegét mutogatja szívesen. Pedig a válás, magánéletének krizishelyzete éppen elég fájdalmat jelenthet önmagában is.

Talán e miatt is írt levelet Vajna Timi, talán megesett a szíve a vele kedves és elfogadó színésznőn:

– "Kedves párnak ismertem meg őket, közvetlenek voltak velem, jól éreztem magam, amikor együtt voltunk. Miután meghallottuk, hogy válni fognak, úgy éreztem, mindenképpen levelet kell írnom Melanie-nak – mondta a Blikknek Vajna Timi. – Biztosítottam őt arról, hogy a történtek után is számíthat rám, ha van valami, amiben segíthetek, vagy szeretne beszélgetni, itt vagyunk számára. Nem akartam, hogy azt gondolja, a barátságunk is megszakad." - mondta el a Blikknek Vajna felesége.

Nos, ez igazán szép gesztus volt tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.