Miss Universe Hungary szépségverseny Andy Vajna elismerés férj Kelemen Henrietta Vajna Tímea licenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna feleségére bízta a Miss Universe Hungary 2014 szépségverseny megrendezését. Timi minden erejével azon volt, hogy megfeleljen férje elvárásainak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kelemen Henrietta lett Vajna Timi szépségkirálynője, azaz a Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa. Timi heteken át kőkeményen dolgozott, még a koronát is felturbózta, hogy a verseny jól sikerüljön és üzletasszonyként is bizonyítson férjének. Sikerült neki!

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Az utolsó amerikai utunkon a Miss Universe tulajdonos azzal kereste meg a férjem, hogy új tulajdonost keres Magyarországon, és örülne, ha ő lenne az. Andy megkérdezte, lenne-e kedvem hozzá, hogy én vegyem kézbe a feladatot, és boldogan igent mondtam" – kezdi Timi, aki reggeltől estig talpon volt, hogy a legjobbat hozza ki magából.

„A munka minden percét élveztem. Az, hogy én lettem a licenc ulajdonosa, óriási dolog, hálás vagyok érte Andynek. Remélem, elégedett velem" – mondta Timi a hot! magazinnak.

„Számomra Timi feleségként is, és most már üzleti partnerként is tökéletes" – tette hozzá büszkén a producer.

A Cotton Club Singers egykori frontemberének lánya az X-Faktorban tűnik felhttp://www.life.hu/bulvar/20140924-laszlo-boldizsar-a-cotton-club-singers-egykori-oszlopos-tagjanak-lanya-dorina-az-rtl-klub.htmlA Cotton Club Singers egykori frontemberének, László Boldizsárnak a lánya, László Dorina is próbálkozik az X-Faktorban. A tehetséges lány együttesével állt a tehetségkutató színpadára.TV + BulvárRTLKLUBKocsis Tibor különleges szülinapi ajándékot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20140923-kocsis-tibor-az-x-faktor-masodik-szerianak-gyoztese-szuletesnapjara-egy-kulonleges-tortat-kapott.htmlAz X-Faktor második szériának győztesét egy látványos tortacsodával lepte meg az egyik tortamanufaktúra szülinapja alkalmából.TV + Bulvár--Istenes Bence lesz Lilu műsorvezetőtársa a VV7-benhttp://www.life.hu/bulvar/20140916-istenes-bence-musorvezeto-lesz-lilu-musorvezeto-tarsa-az-rtl-klubon-a-valovilag7-musoraban.htmlA jól bevált párossal indítja a ValóVilág 7. szériáját az RTL Klub. Lilu ismét megkapta Istenes Bencét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.