Szabó Zsófi Kapócs Zsóka barátnő csajozás Oszter Alexandra Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csajozási szokásairól mesélt az Édes életben Berki Krisztián. Saját bevallása szerint több mint 25 celebnője volt, a legtöbb barátnője ugyanis a szépségiparban dolgozott.

Az Édes Életben promózza hamarosan megjelenő könyvét Berki. Ha igaz, amit mond, soha nem kellett sokat tennie azért, hogy felszedjen valakit, minden ujjára több nő is jutott, többnyire a szépségkirálynő résztvevőit cserkészte be. "Ez verseny volt, magamnak" - jelentette ki. Azt is elárulta, hogy van olyan exe, aki most arra kérte, hogy ne említse meg a nevét a könyvben. Az, hogy ki ő, az nem derült ki.

Ők biztosan megvoltak Berkinek

Gyűrűs menyasszonya volt Krisztiánnak Oszter Alexandra. A színésznő azonban később már távolságtartóan beszélt egykori vőlegényéről. Sőt, nem kevesebbet állított, mint hogy csak szexre kellett neki az egykori Fradi-vezér.

Kapócs Zsóka sem büszke már arra, hogy Berki egykor a párja volt. Olyannyira, hogy jóideje már beszélni sem hajlandó róla.

Nagy port kavart a testépítő celeb viharos kapcsolata Szabó Zsófival. "Szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunk viszont jelen pillanatban szünetel" - nyilatkozta szakításukkor Berki. A TV2-ről az RTL Klubra átigazoló színésznő pedig a következőket mondta: "Én vetettem neki véget, mert úgy éreztem, hogy nem egy úton járunk". Zsófi és Krisztián még egymás nevét is magukra tetováltatták, amelyeket azóta eltávolíttattak.

Megszívatták Pál Dénesthttp://www.life.hu/bulvar/20140923-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-pal-denes-a-gangnam-style-t-adja-elo.htmlAz első adásban ByeAlex Kedvesem című dala miatt sok kritikát kapott Pál Dénes, vasárnap a Gangnam Style-t adja elő a Sztárban sztár színpadán. Visszasírja még Gergely Robit és Karádyt.TV + Bulvár--Ázott-fázott, autóban tengette életét Vastag Csabahttp://www.life.hu/bulvar/20140923-vastag-csaba-amikor-budapestre-koltozott-az-autojaban-lakott.html2011 álompasija, Vastag Csaba már nem először haknizik egykori csövezős életmódjával. Anno, az X-Faktor idején is mesélte a történetet, most pedig újra megosztotta a a nagyérdeművel. Hiánypótló. TV + BulvárOrigoLájkvadászra sikerült Szabó Zsófi szülinapi szelfijehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-szabo-zsofi-szeptember-22-en-unnepelte-26-ik-szuletesnapjat.htmlSzeptember 22-én töltötte be 26. születésnapját Szabó Zsófi. A celeblányt barátnője, Sarka Kata is felköszöntötte, de például Tóth Gabitól is kapott kisvideós Boldog szülinapot!-dalocskát tegnap Instagramján. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.