Szikora Róbert, a jólelkű mentor bekeményített

Forrás: RTLKLUB -
Szikora Róbert X-Faktor szexi Little G Weevil X-Faktor 2014 Alföldi Róbert ének beszólás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert beszólt az X-Faktor színpadán próbálkozó Sass Barbaritának, aki nem a hangjával, hanem gigantikus melleivel hívta fel magára a mentorok figyelmét.

Barbarita szexi forrónadrágban érkezett a színpadra és tökéletes alakjával, valamint hosszan leomló hajkoronájával kirívó látványosság volt a tehetségkutató szombati adásában. A lány egy Tina Turner számmal próbálkozott. Szikora Róbert tőle szokatlan módon, kemény beszólással bírálta a lány produkcióját.

Forrás: RTLKLUB

„Ádám mellett ilyen lehetett Éva. Minek egy ilyen szép nőnek bizonyítvány, meg jó hang, nem igaz?" – mondta elmélkedve Szikora.

„Köszönjük szépen! Mit mondjak, egy másodpercét sem hittem el" – szögezte le Little G Weevil.

A lány a bírálatok után a színfalak mögött sírva fakadt, ahol kigyúrt tetkós barátja vigasztalta. Még jó, hogy az úriembert nem látták a mentorok, mert akkor jobban meggondolták volna, mit mondanak Barbaritának.

Berki Krisztián elárulta, hány csaja volthttp://www.life.hu/bulvar/20140926-berki-krisztian-elarulta-az-edes-eletben-hogy-nagyon-sok-baratnoje-volt.htmlCsajozási szokásairól mesélt az Édes életben Berki Krisztián. Saját bevallása szerint több mint 25 celebnője volt, a legtöbb barátnője ugyanis a szépségiparban dolgozott.TV + Bulvár--Miért maradt Dukai Regina és Debreczeni Zita a Sugarbirdnél?http://www.life.hu/bulvar/20140924-miert-maradt-dukai-regina-es-debreczeni-zita-a-sugarbirdnel.htmlNem mindegyik „cukormadár" lány repült ki a fészekből. Dukai Regina és Debreczeni Zita maradtak a divattervező cégnél, a többi szupermodellt mesefigurákra cserélték.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huVajna Timi keményen dolgozott, hogy elnyerje férje elismeréséthttp://www.life.hu/bulvar/20140925-vajna-timi-uzletasszony-andy-vajna-producer-felesege-kemenyen-dolgozott-hogy-elnyerje-ferje.htmlAndy Vajna feleségére bízta a Miss Universe Hungary 2014 szépségverseny megrendezését. Timi minden erejével azon volt, hogy megfeleljen férje elvárásainak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.