boldogság Hódi Pamela szerelem Édes Élet szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végtelenül hosszúra nyúlik Berki Krisztián és Hódi Pamela Édes élet-beli párkapcsolati vergődése. A testépítő ezúttal édes-bús aláfestőzenére, fátyolos tekintettel osztotta meg kétségeit a nagyérdeművel.

Ó-jaj! Berki Krisztiánt kétségek gyötrik. Már nem tudja, hogy együtt akar-e lenni Pamelával, vagy inkább szakítana gyermeke édesanyjával. A celeb az Édes Életben arról beszélt, kudarcként éli meg, hogy nem teljesen boldogok ebben a párkapcsolatban. A szomorkodó Berkit az alábbi videóban meg is lesheted.

Végre! Újra láthatunk bikinis fotót Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140927-rubint-reka-bikiniben-az-alakreform-taborban.htmlÚjra zsír a buli Schobertéknél. A legutóbbi Alekreform-táboruk mellett sem mentünk el szó nélkül, a Facebook és Rubint Réka jóvoltából pedig most is úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is ott lennénk. Ha akarnánk. TV + BulvárOrigoVégre! Újra láthatunk bikinis fotót Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140927-rubint-reka-bikiniben-az-alakreform-taborban.htmlÚjra zsír a buli Schobertéknél. A legutóbbi Alekreform-táboruk mellett sem mentünk el szó nélkül, a Facebook és Rubint Réka jóvoltából pedig most is úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is ott lennénk. Ha akarnánk. TV + BulvárOrigoHoppácska! Kiszel Tünde lovagja volt a balhés x-faktoroshttp://www.life.hu/bulvar/20140926-kiszel-tunde-lovagja-volt-a-balhes-x-faktoros-horcher-laszlo.htmlNicsak, mi derült ki az X-Faktor-válogatón, majd az R-Go koncertén botrányosan viselkedő Hörcher Lászlóról!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.