Készülj, még egy valóságshow jön: újraindul az Éden Hotel

Forrás: Éden Hotel -
újraindítás Horváth Éva valóságshow Viasat3 SuperTV2 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar valóságshow, amely eddig két évadot élt meg, hosszú kihagyás után a Viasat3-ról a SuperTV2-re költözött.

Újraindul az Éden Hotel! Az ivásban és szexuális jelenetekben gazdag stratégiai valóságshow-t Costa Ricán forgatják, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel várja a játékosokat. Az első két évad műsorvezetője Horváth Éva volt.

Forrás: Éden Hotel

„Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a SuperTV2-t az eddigi népszerű, sajátgyártású műsorok mellett újabbakkal erősítsük és tegyük kihagyhatatlanná mind a nézők, mind ügyfeleink számára. Az Éden Hotel minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult: nem egy átlagos reality, sokkal több annál. Egy igazi stratégiai játék, ahol nem elég, ha egy szereplő jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell" – mondta a Borsnak György Bence, a TV2 Csoport program- és hírigazgatója.

Emlékszel még az Éden Hotel 2 szereplőire? ITT nézegethetsz fotókat az egykori arcokról!
VV Éva lesz az első, akit először kimentenek a dzsungelből? http://www.life.hu/bulvar/20140929-bauko-eva-lesz-az-elso-aki-kiesik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorbol-a-life-hu-olvasoi-szerint.html Még el sem kezdődött, a Life.hu olvasóinak azonban már akad sejtése afelől, melyik hölgy fogja elsőként otthagyni a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát. Íme, az eredmény. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Parázs vitát váltott ki Pásztor Anna távozása a Sztárban sztárból http://www.life.hu/bulvar/20140929-pasztor-anna-enekesno-tavozasa-a-tv2-sztarban-sztarbol-hatalmas-vitat-inditott-el-a-kommentelok.html A TV2 átváltozó show-jának vasárnapi adásában Pásztor Anna kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett távoznia. A döntés nagy vihart kavart a műsor Facebook-oldalán a rajongók körében. TV + Bulvár -- Vastag Csaba ezért nem szurkolhatott testvérének a Sztárban sztárban http://www.life.hu/bulvar/20140929-vastag-csaba-x-faktor-gyoztest-majka-rapper-miatt-kitiltottak-a-tv2-bol.html Nem nézhette meg Vastag Csaba, hogy öccse, Tamás hogyan utánozza őt a Sztárban sztárban. Tóth Gabi feltűnése után nem kockáztatott az RTL Klub. TV + Bulvár RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.