Varga Viktor zülleni kezdett a szakítás után

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Cinthya Dictator Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két hete bombaként robbant a hír, hogy az Édes Élet balhés szerelmespárja, Varga Viktor és Cinthya útjai elváltak. A fiatalok mindketten máshogy élték meg a szakítást, és az utóbbi hetekben a felejtés volt az elsődleges mindkettőjüknek.

Míg Cinthya maga mögött hagyta a gondokat, és Tunéziába utazott, addig Viktor itthon próbálja túltenni magát a kapcsolatukon. A fiatal énekest megrázta a különválás, és nem is titkolja érzelmeit a nyilvánosság előtt. Ha bárki kérdez tőle viharos magánéletéről, szívesen válaszol, de azt nem szereti, ha önjelölt nyomozók kajtatnak utána esetleges új kapcsolatának megörökítésében.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Minden pillanatomban erről kell beszélnem. Az utcán minden második ember rákérdez, hogy hogyan is vagyunk most egymással. Én ezt tiszteletben tartom, hiszen mikor elvállaltuk, hogy közszereplők leszünk, ezt a kíváncsiságot is tudomásul vettük. Cinthya most utazott el Tunéziába, így nem is beszélünk egymással, én pedig próbálok felejteni. Lassan tudatosul bennem, hogy le kell zárnom ezt az egészet magamban. Rá kellett döbbenem, hogy két diktátor, ha találkozik abból nem szerelem lesz, hanem egy hosszantartó háború. Mi teljes mértékben illetünk egymáshoz, mind a ketten irányító típusok vagyunk”- mesélte Viktor, aki nem rejtette véka alá, mit gondol az utóbbi hetekben róla megjelenő cikkekről.

/1409/Tolva201492712857

"Vannak jó és rosszindulatú emberek, és ilyenkor látszik, hogy sajnos az utóbbiból sokkal több jutott. Nem érdekel, igazából mit mondanak, mert semmi nem volt igaz a leírtakból. Nem egyszer elő fog fordulni, hogy más emberekkel mutatkozom. Mivel szakítottunk, egyszer elkezdünk keresgélni egy olyan embert, aki illik hozzánk, de jelenleg nem foglalkozom ilyesmivel. Elég céltalannak éltem meg az utóbbi két-három hetet, kicsit züllésbe kezdtem, amit a napokban állítottam meg. Voltam rengeteg rendezvényen, születésnapi bulin, így a gondolataim nem csak a szakítás körül forogtak" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.