Kelemen Anna ajándékba?

Forrás: Édes Élet/Facebook -
ajándék Kelemen Anna bulvár erotika születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 sztárja a közelmúltban teregette ki magánéletét, és nem titkolta azt sem, hogy pénzért árulta a testét. Egy Robert nevű férfi pedig a minap osztotta meg örömét közösségi adatlapján, mely szerint Kelemen Anna volt a "születésnapi ajándéka" - írta a Bors.  A lap szerint a férfi arra is utal, hogy Anna nem sajnálta az örömöt tőle a jeles napon. Nyolcvanezer forintba sok minden belefért.

A Bors megkereste a szőke celebet, vajon mennyi igazság van abban, amit a férfi állít, Kelemen Anna, az édes Élet sztárja pedig nem tagad semmit, egyedül a gázsi összegét:

"Nem titok, egyre gyakrabban hívnak meg rendezvényekre, vagy akár születésnapokra is. Ez is egy ilyen alkalom volt. A nyolcvanezres gázsit cáfolnám, öt számjegyű összegért nem megyek sehová. Az ünnepeltre való tekintettel nem beszélnék a buliról, hiszen nem kaptam rá felhatalmazást, úgyhogy annyit tudhattok, amit ő nyilvánosságra hozott"

Kelemen Anna Forrás: Édes Élet/Facebook

Mit lehet ehhez hozzátenni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.