Egymásnak esett Tóth Gabi és Szikora

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi vita Szikora Róbert X-Faktor Alföldi Róbert veszekedés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor eddigi legnagyobb mentorharcára került sor. Gabi és Szikora Robi vitája közben elszabadultak az indulatok, Alföldi Róbertnek kellett közbelépnie.

Az X-Faktor előzetes válogatói véget értek, a kiválasztott tehetségek indulnak a táborba. A műsor előzeteséből kiderül, Szikora Róbert és Tóth Gabi nagyon összeveszett a stúdióban, és a vita odáig fajult, hogy nyílt színen nyomdafestéket nem tűrő szavak is elhangzottak – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

Szikora magából kifordulva harsogta Gabinak: "Legyen egy kis tiszteleted, jó?!" Amióta képernyőre került ez a példátlan jelenet, minden néző azt találgatja, mi boríthatta ennyire ki Szikorát. A két mentornak nem ez az első nézeteltérése: Gabi tavaly azzal haragította magára Szikorát, hogy élesen kritizálta a ByTheWay produkcióját.

„Mi, művészek néha akaratosak vagyunk és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze" – magyarázta az R-Go frontembere, aki azt is elárulta, hogy incidensüket követően Alföldiben felébredt a szunnyadó rendező, és pillanatok alatt rendet teremtett az indulattól fűtött mentorok közt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.