Koltay Tamás Lajsz András TV2 mixer megalázás Sztárban sztár biztonsági őr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajsz András, az ismert mixer - aki Kökény Attila produkciójában működött közre - nem tudta igazolni személyazonosságát a Sztárban sztár adása után, ezért a TV2 biztonsági vezetője nem akarta visszaadni neki autója slusszkulcsát. 

Felháborodottan távozott a Sztárban sztár vasárnap esti élő adásáról Lajsz András. A mixerkirály Kökény Attila produkciójához asszisztált, hogy jelenlétével segítsen megidézni az egykori Dáridó udvarház hangulatát. A fellépés után indult volna tovább egy következő munkára, de a TV2 biztonsági szolgálata az útját állta - írja a Bors.

Forrás: facebook/Lajsz András

„A produkció után szólt az őr, hogy a kulcsomat nem tudja visszaadni, mert az már fent van a recepción. Így fogtam magam és felsétáltam a biztonsági őrök főnökéhez vagy kihez, aki nem adta oda a kulcsomat, helyette igazoltatott" – mondta Lajsz, aki ekkor már egyáltalán nem találta viccesnek a szituációt. András arról is beszélt, hogy nem tudta magát igazolni, ugyanis az iratai a telefonjával együtt a kocsijában voltak. A mixert leginkább az háborította fel, hogy a biztonsági őr kijelentette, bárki mondhatja magáról, hogy ő Lajsz András. Hozzátette, már azon gondolkozott, hívja a rendőrséget.

„Felháborító, hogy így megaláztak, miközben én a délutáni főpróba miatt az egész napomat hazavágtam azért, hogy a TV2 esti produkciója tökéletes legyen. Hozzáteszem, hiába barátságból tettem, a tökéletességre törekedtem: elmentem bevásárolni italokat, jeget, pogácsát, még táncoslányokat is hoztam, hogy a Dáridó-hangulatot megteremtsük, és ezt kaptam cserébe" – háborgott a mixer a napilapnak.

A TV2 így reagált a történtekre: "Ha viccelődni akarnék, azt mondanám, nem elég Lajsz Andrásnak látszani, azt igazolni is tudni kell. Az autótolvajok ugyanis nagyon rafináltak. Komolyra fordítva a szót, kellemetlen ugyan, de minden ilyen intézkedés a biztonságot szolgálja. A biztonsági szolgálat munkatársai nem ismerhetnek minden szereplőt, csak a munkájukat végezték. Mi nagyon örülünk, hogy Lajsz András részt vett a produkcióban, és reméljük, azért jól érezte magát nálunk" – mondta Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.