Celeb vagyok ments ki innen pénz Erdei Zsolt házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Nehéz döntést kellett meghoznia Erdei Zsoltnak azzal, hogy elvállalta a Celeb vagyok, ments ki innen!  című realityben való szereplést. Család és kényelem, vagy lemondás és jólét?

A profi ökölvívó, akinek az elmúlt évben sportpályafutása és házassága is véget ért, őszintén beszélt a Life.hu-nak arról, hogy mi motiválta, amikor elvállalta a celebeskedést.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egy korszak lezárult - a sportolói karrierem -, de tovább kell élnem az életemet és most úgy döntöttem, hogy belevágok ebbe a kalandba. A gyerekeket a legnehezebb itthagynom, a kisfiam nyolcéves, másodikos, ugyanúgy szüksége van az apjára, mint a páromnak, Rékának, és a kislányomnak, Grétinek, aki 920 grammal született, de három és fél hónaposan szerencsére már négykilós. Természetesen nekem is szükségem van a családomra, ez kissé el is gondolkodtatott. Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy jól döntöttem, de most már nincs visszaút. Késő bánat lenne. A párom nem lelkesedett, hogy egyedül marad a picivel, ugyanakkor örült, hogy kikapcsolódom, és mindemellett hasznosnak is érzem magamat" - vallotta őszintén Madár, akinek válása szinten minden vagyonát elvitte. A spanyol anyától és osztrák apától származó Arabella del Mart a magyar és az osztrák jog szerint a házasság ideje alatt szerzett vagyon felét elvitte, ugyanis ez közösnek számított.

"Magából a sportból nem lehet ebben az országban megélni, a műsorért kapott honoráriumommal pedig a családomat segítem. Úgy érzem, biztos hátteret kell teremtenem, el kell tudnom őket tartani. Lehet ezt a dzsungeles műsort kalandnak, jó bulinak felfogni, de nekem ezt meg is fizetik! Belekapaszkodtam a lehetőségbe, utána pedig egy kicsit hátradőlhetünk. Nem lesz annyi feszültség rajtam, hogy vajon mi lesz holnap. Ez is számít. Van az a pénz, amiért korpásodik a haj! Csúnya, anyagias világban élünk és én nem szórtam el a sportolóként megkeresett pénzem, a válásom elvitte szinte mindenemet. Most sok mindent másképp csinálnék. Az biztos, hogy házassági szerződés nélkül soha többet nem nősülnék meg!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.