Vasárnapra minden jó lesz - Keresztes Ildi megint nem tudja a szöveget?

Sztárban sztár Keresztes Ildikó próba bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a közismert és nagyon tehetséges énekesnő, Keresztes Ildikó memóriáját próbára teszi a Sztárban sztár dalszövegeinek elsajátítása. Nem áll a helyzet magaslatán ugyan, de ígéri, minden ok lesz az adásra. Ugyan már másodszor jelent meg készületlenül a próbákon - írta a Bors.

A Sztárban sztár pénteki próbái sajtónyilvánosak, ekkor figyelt fel a Bors munkatársa az énekesnő bizonytalankodására, arra, hogy gondja van a dalszöveggel.

Egészen pontosan, hogy újra gondja van, hiszen az előző vasárnap is magyarázkodni kényszerült:

"Az a profi, aki nyilván nem árulja el, hol rontotta el, de ezt a nyelvtörőt alig tudtam kimondani. Annyira megijedtem, hogy aztán azt sem tudtam, hol vagyok, de szerintem még a mongolok is értették, mit énekeltem."

Forrás: TV2

Most azonban előre fogadkozik, érhető okokból:

"Úgy élek, mint egy katona. Színházban is játszom, itt is dolgozom, de vasárnapra minden jó lesz."

A munkaadói azonban bíznak az énekesnő profizmusában, és ezt meg is erősítette a TV2 kommunikációs vezetője:

"Szinte mindig Ildikó kapja a legnehezebb produkciókat. Ilyen koreográfiákat ötvenévesen megcsinálni nem kis feladat. Emellett nagyon sok mindenre kell figyelnie, például arra, mikor melyik kamerába néz vagy meddig mehet a színpadon, hogy még fényben legyen."

Nos mi hiszünk neki, még akkor is, ha volt már rá példa, hogy nem vette komolyan a saját vállalását és egyetlen szó nélkül távol maradt egy fontos castingról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.