Újabb magyar szépség, Miss Grand Hungary vág neki egy világversenynek

Forrás: Facebook/Lukács Réka - The Beauty Pageant Reality, Hivatalos oldal -
Miss Grand Hungary 2014 Lukács Réka világverseny szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Bangkokban készül a Miss Grand World döntőjére Lukács Réka, Miss Grand Hungary 2014. Vajon neki sikerül, ami még egyik magyar lánynak sem, az első három legszebb közé bejutni?

Újabb magyar lány szépsége mérettetik meg egy nemzetközi szépségversenyen. A Miss International Hungary döntőjében megkoronázott három lány közül Lukács Réka áll a Miss Grand World zsűrije elé kedd este Bangkokban.

Forrás: Facebook/Lukács Réka - The Beauty Pageant Reality

Ötvös Brigi, a tavalyi Miss International Hungary, tavalyi hihetetlen eredményével – top 5 – Magyarország felkerült a világ szépségverseny-térképére. Ilyen remek szereplés korábban sohasem fordult elő a hazai szépségversenyek történetében. Most a 20 éves Rékán a sor, hogy bebizonyítsa, a magyar lányok a legszebbek.

Forrás: Facebook/Lukács Réka - The Beauty Pageant Reality, Hivatalos oldal

A nyíregyházi születésű lány mintha mindig is királylánynak készült volna: nyáron a Füredi Anna-bálon már első udvarhölgynek választották, a Miss International Hungary döntőjében pedig fejére került a hőn áhított korona. Réka az elmúlt hetekben Bangkokban készült a Miss Grand World döntőjére, melynek során a világ 84 legszebb lánya küzd a koronáért. Az előkelő cím mellé ebben az esetben azonban felelősségteljes feladat is jár: a világszépe egy teljes éven át utazik majd a világ háborús övezeteibe és szót emel a béke érdekében. A cseppet sem veszélytelen feladat azonban Lukács Réka legnagyobb álma.

Lukács Réka Thaiföldön Forrás: Facebook/Miss Grand Hungary


"Édesapám és a kedvesem rettenetesen féltenek, de én úgy érzem, szeretnék tenni azért, hogy a világ egy békésebb és boldogabb hely legyen" – mondta a királynő, aki már nagyon készül a döntőre.

Lukács Réka és a versenytársak Forrás: Facebook/Miss Grand Hungary

"És eljött a nap... Már csak pár óra és kiderül, hogy ki lesz a top 20, aki folytathatja a versenyt a döntőben. Holnap elődöntő a nagyszínpadon a világ és a zsűrik előtt! Estélyiben és bikiniben fogunk egyesével bemutatkozni! Szurkoljatok értem, nagyon várom, úgy gondolom, mindent megtettem. A 3 hét alatt és előtte is!" - írta ki a közösségi oldalára.

A döntőt élőben lehet követni a verseny hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.