Szabó Zsófi kiborulás Celeb vagyok ments ki innen Aurelio dzsungel szereplő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi indulás előtt a repülőtéren még vagányan mondta, hogy ő ugyan nem fog semmitől kiborulni, maximum a társai idegesíthetik fel. Most mégis úgy tűnik, a lány - Aurelióval együtt - már az első napon kiakadt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Zsófi, amíg el nem vették a telefonját, folyamatosan becsekkolt a dzsungelből. A színésznő, bár nagyon vagányan vágott neki a kalandnak, mégis az első megpróbáltatástól sokkot kapott – írja a Bors.

Itt még mosolyogva pózolt Zsófi a kígyóval Forrás: RTLKLUB

A szereplők táborhelyének vonzáskörzetében halálos mérgű mambák élnek, amelyeket be is mutattak a versenyzőknek. „Alapvetően természetközeli ember vagyok, szeretek nagy túrákat tenni a szabadban. Ilyen veszélyekkel azonban sosem találkoztam még. Most kezdem felfogni, hogy ezekkel a kígyókkal tényleg összefuthatok" – magyarázta szörnyülködve Zsófi, akinél csak a pókfóbiás Aurelio ijedt meg jobban.

„Nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne ordítsak vagy fussak el azonnal, ha meglátok egy ilyet. Pedig azt mondták, ez tilos" – magyarázta a valóságshow-hős. A celebek első, dzsungelben töltött napját hétfőn este láthatjuk a RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.