VV Aurelio hagyja ott elsőként a dzsungelt?

Forrás: Life.hu -
VV Éva Szabó Zsófi szex szavazás VV Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel VV Aurelio Erdei Zsolt műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten a Celeb vagyok, ments ki innen! elsőként kieső hölgyét szavaztattuk meg a Life.hu olvasóival, ezúttal azonban a műsor uraira voltunk kíváncsiak: vajon melyikük hagyja ott elsőként a versenyt? Íme, az eredmény.

A Life.hu olvasói nemrég VV Évát szavazták meg a leggyorsabban kieső hírességnek a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorból – miközben egyébként zárójelben megjegyeznénk, hogy Szabó Zsófi volt az első, aki úgy igazán kiakadt már rögtön az első napon. A hölgyeken túl azonban az urakra is kíváncsiak voltunk: vajon ki lesz az első közülük, aki otthagyja a dzsungelt?

Forrás: Life.hu

A válaszok alapján egyértelműen látszik, hogy míg Erdei Zsolt tűnik a legrátermettebbnek, addig a valóságshow-sztár VV Aureliót gondolják az olvasók a legkevésbé belevalónak. Pedig ha kiesne, gondoljuk csak át: ki vállalja fel a műsor pucérkodó, propellerező szerepét? Persze szerelme, VV Zsófika bizonyára örülne, ha mihamarabb közelében tudná párját, akit elegendő szexszel mert csak útjára bocsátani.

A Life.hu szavazás eredménye:

VV Aurelio – 55%
Cooky – 13%
Gáspár Laci – 9%
Bárdos András – 5%
Puskás Peti – 5%
Fördős Zé – 5%
Bunyós Pityu – 3%
Dudás Miklós – 1%
Pars Krisztián – 1%
Erdei Zsolt – 0%

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.