A Barátok közt sorozatot is elérte a szelfiőrület

Forrás: RTLKLUB -
meglepetés eljegyzés szelfi leánykérés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatban Gizi és Laci vicces eljegyzési szelfit készített magáról. Hiába a divat az divat!

A történet szerint Novák László hatalmas meglepetést szerzett Gizinek, amikor egy old timerrel Gizi mellé gördült, kipattant és megkérte a kezét. Gizi pedig annyira megörült a különleges leánykérésnek, hogy arra kérte a sofőrt, álljon meg, hogy készíthessen magukról egy szelfit.

Forrás: RTLKLUB

„Tornyos úr biztos megengedi, hogy készítsek egy szelfit, tudja Tornyos úr ez az, amikor az ember saját magát fotózza" – magyarázta Gizi az értetlenkedő sofőrnek. „Gizi muszáj ezt?" - kérdezte Laci. „Igen azt akarom, hogy irigyeljenek" – zárta rövidre a vitát Gizi, a fotó pedig elkészült.

Nincs semmi Szabó Zsófi és VV Aurelio között http://www.life.hu/bulvar/20141009-szabo-zsofi-a-szineszno-es-vv-aurelio-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-kozott-nincs-szerelem.html Zsófi valóban úgy követi a valóságshow-hőst, mint egy pincsikutya, ám barátnője, Sarka Kata szerint ez nem szerelem, hanem barátság, vagy ami szerintünk ennél is biztosabb, taktika. TV + Bulvár RTLKLUB Egy hónapja szült, máris ultracsinos - Scarlett Johanssonról exkluzív fotók készültek http://www.life.hu/bulvar/20141009-scarlett-johansson-elso-lesifotoi-az-elso-gyereke-szuletese-utan-egy-honappal.html Ha eddig nem is zavart, hogy a férfiak rajonganak érte, most azért lehet, hogy irigykedni fogsz rá. Scarlett Johansson alig egy hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét, ismét bombaformában. Csak semmi stressz, neki ez a dolga. TV + Bulvár -- Nem számol Horváth Évával a TV2 az Éden hotelben http://www.life.hu/bulvar/20141008-az-eden-hotel-a-supertv2-n-folytatodik-nem-horvath-eva-lesz-a-musorvezeto-a-programigazgato-szerint.html A Viasat helyett a TV2 vette át az Éden hotel című realityt, de nem az anyacsatornán, hanem a SuperTV2-n mutatják majd be. A csatorna programigazgatója úgy nyilatkozott, még nem tudni, ki lesz a műsorvezető, de valószínű, hogy nem Horváth Éva. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.