Pataki Szilvia Józan László Nagy Alexa vetkőzés Barátok közt Solti Ádám Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat szereplői szerda este biztos, hogy megörvendeztették a nézőket, mert Pataki Szilvi, Kiss Ramóna és Nagy Alexa bikinire vetkőzött, a fiúk pedig izmokat villantottak.

Ahogy a Life.hu is megírta, a sorozat Tóbiását alakító Józan László gyakran mutogatja izmos kockahasát. Most azonban nemcsak benne, hanem a lányokban is gyönyörködhettek a nézők. A Zsófit alakító Kiss Ramónát és az Alizt játszó Nagy Alexát korábban is láttuk már a sorozatban lenge öltözetben, most Pedig Pataki Szilvivel kiegészülve bikinire vetkőztek – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Nem láthattak olyasmit a nézők, amit a strandon ne látnának belőlem, így örömmel vállaltam a jelenetet. Enikő a sorozat elején nagyon gátlásos volt. Most gyökeres változáson megy keresztül, sokkal humorosabb, lazább. De egyelőre még maga sem tudja, hogy valóban változik, vagy csak a Krisztiánnal történt szakítás miatt ilyen" – magyarázta Pataki Szilvi, Nacsa Olivér menyasszonya.

Gesztesi Máté távozik a Jóban Rosszbanbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141009-gesztesi-mate-szinesz-tavozik-a-joban-rosszbanbol.htmlHatalmas meglepetéseket tartogat a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté távozik, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex pedig megérkezik a sorozatba.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVeszekedés, szexhiány és erőltetett poénkodás a Celeb vagyok...!-banhttp://www.life.hu/bulvar/20141008-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-aurelio-szexhianyra-panaszkodott-szabo-zsofi.htmlAhogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián lelépése után Pamela dolgozni foghttp://www.life.hu/bulvar/20141008-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitasa-utan-pamela-vagany-ruhakat-akar-tervezni-gyerekeknek-es.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szakítása után úgy tűnik, a nő most arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Vagány ruhákat tervez majd gyerekek és kutyák számára.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.