Kimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófi

Forrás: www.facebook.com/pages/Celeb-vagyok-ments-ki-innen/ -
Szabó Zsófi Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". 

A szőke színésznőt a hét első napjára táborparancsnokká nevezték ki, ő pedig szemmel láthatóan piszkosul élvezte a hatalmat. Ki is nevezte Gáspár Lacit tűzgyújtónak, és ellentmondást nem tűrően utasította, hogy cseréljen helyet Dudás Mikivel. Az énekesnek, aki éppen a hátán fekve ejtőzött, természetesen nem volt ínyére, hogy azonnal felpattanjon, és tény, ami tény, Zsófi sem nagyon tudta megindokolni, miért olyan sürgős ez a költözés.

Forrás: www.facebook.com/pages/Celeb-vagyok-ments-ki-innen/

Szó, szót követett, és az pedig egészen biztos, hogy már nem csak Krasznai Tünde neheztel az RTL Klub friss szerzeményére. Olyannyira nem, hogy "szívszerelme", Aurelio is kiakadt, ugyanis őt vécéfelelősnek nevezte ki Zsófi. Ez egyébként akár jogos is lehetne, ugyanis a dzsungel-mellékhelyiség tisztasága leginkább a VV-győztes szívügye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.