Luxussátorral vág neki Afrikának Vajna Tímea és Andy

Forrás: RTL Klub -
luxus szafari Andy Vajna luxussátor Vajna Tímea Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szafaritúrát szervez férjével Vajna Tímea. No, persze, az ő esetükben nem kell nomád körülményekre gondolni, sőt... Átmeneti hajlékukban dupla hálószoba, jakuzzi és gardrób is megtalálható lesz.

A Kasza! című műsorban mesélt tervezett utazásukról Vajna Tímea. Az azonban rögtön kiderült, hogy nem a klasszikus sátorozási élményben lesz része a párnak, ugyanis luxuskörülmények között töltik majd ott is az idejüket. Kasza Tibi nem is hagyta szó nélkül Timi beszámolóját, és elárulta, neki a sátorozás egészen mást jelent.

Luxus a köbön

Vajnáék luxusáról a Life.hu is többször beszámolt. Andy és Tímea a milliárdos vagyont felhalmozó Gattyán Györgytől bérel egy 2000 négyzetméteres luxuspalotát Budán. A villában pánikszoba, beltéri medencék, pezsgőfürdők, szaunák, márvány- és gránitburkolatok, tenisz- és fallabdapálya, konditerem, valamint az emeletek közötti közlekedéshez lift biztosítja Vajnáék kényelmét. Természetesen a nászútjuk is luxuskörülmények között zajlott, amelyről itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.