Mesés gazdagságban élt Aurelio

Forrás: RTLKLUB -
luxus Svájc Monte Carlo gazdagság Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! gyermekkor szereplő RTL Klub pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio gyermekkorában a svájci felső tízezer életét élte: luxusautók, Monte-Carló-i kiruccanás és kivételes jómód. Mára azonban mindez csak emlék a Celeb vagyok, ments ki innen! bohócának.

A valóságshow-sztár pazar gazdagságban nőtt fel, amiről a Story magazinban mesélt. Aurelio a dzsungelben is aggódik édesapjáért, aki már két szívrohamon van túl és akinek mesés gyermekkorát köszönheti.

Forrás: RTLKLUB

„Apám órákat tervezett és arannyal is foglalkozott. Nem titok, az európai felső tízezerhez tartoztunk. Egyszer ellopták az autónkat, egy vadonatúj, legújabb szériás kocsit. Apám másnap besétált a szalonba és vett egy másikat. Amikor anyám gondolt egyet, a sofőrjével Monte-Carlóba vitette magát, hogy kaszinózzon. Ez a gazdagság azonban már a múlté" – merengett Aurelio, aki akkor költözött vissza családjával Magyarországra, amikor édesapja vállalkozása becsődölt.

Tatár Csilla hosszú hajjal jobban tetszett a férfiaknak?http://www.life.hu/bulvar/20141016-tatar-csilla-hosszu-haju-fotot-posztolt-kozossegi-oldalara-a-hozzaszolok-tobbsege-szerint-ez-jobban.htmlTatár Csilla, a TV2 műsorvezetője egy öt évvel ezelőtti képet rakott ki közösségi oldalára, amelyen még hosszú volt a haja. Felmerül az örök kérdés: melyik frizura áll neki jobban?TV + BulvárOrigoBakács: „Ha Liptai elfelejti, hogy bombanő, még ember is lehet"http://www.life.hu/bulvar/20141016-bakacs-tibor-kritikus-szerint-ha-liptai-claudia-elfelejti-hogy-bombano-meg-ember-is-lehet-belole.htmlA TV2 új vetélkedőjéről, a Bumm! című műsorról írta meg véleményét Bakács Tibor. A két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibi sem úszta meg a kritikát.TV + BulvárOrigoLittle G Weevil: "Templomból jövet kértem meg a feleségem kezét"http://www.life.hu/bulvar/20141015-little-g-weevil-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-templombol-jovet-kerte-meg-a-felesege-kezet.htmlLittle G Weevilt akkor zavartam meg, amikor épp a mentoráltjaival a próbateremben dolgozott. Az X-Faktor mentorával munkáról, családról, szerelemről és a mentoráltjairól beszélgettünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.