Harsányi Levente kislány apa Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október másodikán megérkezett a családba Harsányi Levente kislánya, Lilla, aki azonnal levette apukáját a lábáról. A műsorvezető otthonát mégsem veri fel a babasírás, béke és nyugalom költözött hozzájuk.

Az MTVA műsorvezetője szinte mintaapának tartja magát, szerinte most az a legfontosabb, hogy a nyugodt hátteret biztosítsa kibővült kis családjának. „Ma magamhoz vettem Lillát altatni, és azonnal éreztem, hogy igaz, amit mondanak: ha egy apának lánya születik, akkor megváltozik a világ. Annyira pici és törékeny kislány, akit védelmezni kell, az öt és fél éves Nándi hozzá képes már nagyfiúnak tűnik, aki videojátékozik és folyamatosan beszél. Egy igazi kis angyal, teljesen kész vagyok a kislányomtól. Nap mint nap rácsodálkozom, hogyan változik a haja, azt hittem, nem lesz szőke, de szőkül és kék a szeme. Klasszikus jó gyerek, eszik és hagyja az anyukáját aludni, de nem csak őt, az egész családot. Mindenki nyugodt, kipihent és örül. Olyan boldogság van nálunk, amit elmondani sem tudok" - lelkendezett a Játék határok nélkül műsorvezetője, aki rácsodálkozott, hogy mennyit fejlődött a babakocsigyártás az elmúlt években.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Valamelyik nap az anyukájával megtették az első kört a ház körül az új babakocsival. Teljesen megdöbbentem a babakocsi-evolúción! Nándinál még azon voltam kiakadva, hogy nem fordul a kerék, ma már egy újjal tudom a kocsit irányítani" - nevetett Levente, aki egy ügyes trükkel érte el, hogy Nándi azonnal elfogadja a hugicáját.
A baba születése napján vittem Nándinak egy videojátékot, amire már régóta vágyott, mondván, hogy Lilla küldi. Visszakérdezett, hogy honnan tudta a kistesója, hogy ezt szeretné? 'Anyukád hasában hallotta' - magyaráztam, majd Nándi megállapította, hogy Lillának nagyon jó a füle, és ezzel mindenki meg is nyugodott. Mi is, hogy megtettük az első lépést abba az irányba, hogy szeresse a kistesóját. Úgy érzem, hogy az apák apja vagyok, szinte univerzális. A legfontosabb feladatom mégis az, hogy nyugodt hátteret biztosítsak a családomnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.