25 millió forint vagy Tóth Gabi ölelése...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi Pálinka Republik Szikora Róbert Katz-videó X-Faktor 2014 Katz Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere ezúttal az X-Faktoron járt. Ám a kieső csapat, a Pálinka Republik zenészeit még ő sem tudta zavarba hozni. A fiúk elárulták, hogy 25 millió forintot vagy Tóth Gabi ölelését nehezebb-e elveszíteniük, illetve arra is válaszoltak, hogy ultradögös (volt) mentoruk, virtuális pusziját melyik testrészükön érzik. 

Szabó Zsófira cserélik Csobot Adélthttp://www.life.hu/bulvar/20141019-istenes-bence-vezette-az-x-faktor-hattermusorat-az-after-x-et-nem-csobot-adelt.htmlAzt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy nem Csobot Adélt (és az ő mellbimbóit) láthatjuk az X-Faktor RTL II-n futó háttérműsorában az After-X-ben. Ám az, hogy ki ül a műsorvezetői székbe, csak tegnap derült ki... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huX-Faktor 2014: a Pálinka Republik esett ki az első élő show utánhttp://www.life.hu/bulvar/20141019-a-palinka-republik-egyuttes-az-x-faktor-2014-elso-kiesoje.htmlNem győzte meg a mentorokat a Pálinka Republik, ők estek ki az X-Faktor 2014 első élő adása után.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJófej énektanárra bukkantunk az X-Faktor próbájánhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-rtl-klub-x-faktor-probajan-little-g-weevil-mentor-enektanarara-jnofinn-kasai-lett.htmlJnofinn Kasai 14 éve él Magyarországon és egyengeti az énekesek útját. A színes bőrű srác idén az X-Faktorban is feladatott kapott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.