Hódi Pamela lefogyasztotta a testvérét

Forrás: Hódi Pamela -
Hódi Pamela fogyás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi szinten több millióan követték nyomon Hódi Pamela életét a televízió képernyőjén keresztül, így a nézők előtt az sem volt tabu, hogy közel 20 kg-tól szabadult meg kislánya születése után. Azt hinnénk, hogy Pamela fogyását nehéz lenne felülteljesíteni, de a testvérének sikerült.

Pamelának 20 kilót, testvérének, Kittinek pedig 30 kg-ot sikerült leadnia, így a Hódi lányok összesen 50 kilótól szabadultak meg az ördögi módszer segítségével. Köztudott tény, hogy aki elindul a cél felé és babérokat arat, nem akar megállni. Így van ez Pamela nővére esetében is, hiszen további 6 kg-t szeretne még idén leadni.

Forrás: Hódi Pamela

„Egy időben kezdtük a fogyókúrát Pamival még tavasszal, hiszen úgy gondoltuk, jó motivációi lehetünk egymásnak. Így utólag már nem is kérdés, hogy ez volt a leghelyesebb döntés. Nagyon hálás vagyok a húgomnak, hogy elárulta nekem a titkát, egy gyógynövényt, és az egész fogyókúrám alatt fogta a kezem" - mesélte Pamela nővére, Kitti.

Hódi Kitti még túlsúllyal Forrás: Hódi Pamela

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.