Péterfy Bori őszintén beszélt az abortuszról

Forrás: Vermes Kata -
pszichológus terhesség Péterfy Bori ügyvédnő Terápia (sorozat) abortusz terhességmegszakítás nem kívánt terhesség magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg embert érint, mégsem beszélünk róla eleget – ugyanígy gondolja Péterfy Bori is, aki a Terápia című sorozat kapcsán szólalt meg erről a mai napig tabunak számító témáról, az abortuszról.

A Péterfy Bori által alakított Pillner Orsolya ügyvédnő azzal vádolja pszichológusát, hogy korábban Dargay tanácsára vetette el magzatát – és azóta sem lett édesanya belőle. E kapcsán beszélt a színésznő erről az igen érzékeny témáról.

Forrás: Vermes Kata

Életeket tehet tönkre a gyász

Bűntudat, halálfélelem és a társadalom elítélő hozzáállása - mi mindennel kell szembenéznie egy nőnek, ha az abortusz mellett dönt? A Life.hu írását ide kattintva olvashatjátok.
Péterfy Bori: "A nő ezer szerepnek felel meg"http://www.life.hu/kult/20140621-kulturcsemege-peterfy-borivala-kozelgo-budapest-parkbeli-koncert-elott.htmlKultúrcsemege az énekesnővel a Budapest Parkban rendezett június 25-i Péterfy Bori & Love Band koncert előtt.Kult--Ultralapos hassal pózol Péterfy Bori - fotóhttp://www.life.hu/trend/20130930-peterfy-bori-enekesno-modellnek-allt-kiss-sarolta-divattervezo-felkeresere.htmlLetisztultság és kreativitás - ezek a legfontosabb szempontok, amikor Péterfy Bori ruhát választ. Az énekesnő még a sportosabb darabokban is iszonyú szexi.Trend"Terhes lettem a legjobb barátnőm férjétől" - Amikor az abortusz az egyetlen megoldáshttp://www.life.hu/drlife/20120911-abortusz-utan-sara-teherbe-esett-a-baratnoje-ferjetol.htmlSára 34 éves volt, amikor teherbe esett - a legjobb barátnője férjétől. Ahogy ő fogalmaz: "élete legmeggondolatlanabb lépése" volt a szex a férfival, de a csábítás éppen egy érzelmileg sebezhető pillanatban érte utol, adott volt a helyszín, az idő és az alkalom is az izgalmas, titkos ölelésre.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.