Eltűntették a képernyőről Bárdos Andrást, Giannit, Cookyt és Marenec Fruzsinát

Forrás: Facebook/Gianni, RTLKLUB, Life.hu -
Bárdos András SportKlub Marenec Fruzsina Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SportKlub több közismert arca került le a képernyőről október elején. Tőlük elköszönt a csatorna, nem számítanak továbbra állandó képernyőseik, vendégeik és néhány műsorvezető munkájára.

A csatorna tulajdonosváltása után Bárdos Andrásnak, Gianninak köszönték meg a több éves együttműködést, és Marenec Fruzsina műsorvezetőtől is búcsút vettek. A régebbi arcokat újakkal pótolták, mint például az egykori szépségkirálynő, Aryee Claudia Dedei, közismerten Tücsi, aki augusztus óta tagja a csapatnak. Molnár Andi és Világi Péter egyelőre maradhatott a csatornánál. Cooky nem tud róla, hogy nem számítanak a munkájára, ő jelenleg a dzsungeléletre koncentrál, ahová már a héten elutazik. Igaz, új Oh la la adások sem készültek vele.

Forrás: Facebook/Gianni, RTLKLUB, Life.hu

A SportKlubnál nem volt munkaviszonyom, csak állandó vendégként, beszélgetőtársként vettem részt a műsorokban. Nem is engedett volna egy másik csatornánál műsort vezetni, csak beszélgetőtárs voltam. Október elején eljött a pillanat, amikor úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább a közös munkát” – tudtuk meg Bárdos Andrástól, aki továbbra is a Hír24 tévéjének a műsorvezetője és egyetemi tanár.

Marenec Fruzsinát is kerestük, de nem értük el.

„Már nincs műsorom és két hete sok embert elküldtek, a cég tulajdonosi körében beállt változás miatt. Nagyon szerettem ezt a műsort vezetni, két évig csináltam. Nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam a közös munka alatt” – árulta el Gianni.

A csatornától is megkaptuk a hivatalos választ, íme a lényeg:

"Minden csatorna számára lényeges, hogy bizonyos időközökben frissüljön a kínálata, így a SportKlub is fontosnak tartja a műsorstruktúra időszakos újragondolását, finomhangolását. A nézők novemberben új műsorokkal és új műsorvezetőkkel találkozhatnak a SportKlubon a régi sztárok mellett. Molnár Andit, Bárdos Andrást és Cooky-t egy ideig nélkülözniük kell a SportKlub nézőinek, de ők természetesen,a dzsungelből való visszatérésük után ismét feltűnnek a SportKlub képernyőjén. Közös megegyezéssel távozott Marenec Fruzsina szerkesztő-műsorvezető."

Új tulajdonosnál a SportKlub

Az IKO eladta a SportKlubot, amelyet február 8-tól az Ayudate Holding Tanácsadó Kft. birtokol. A váltással egy időben a sportadó módosította műsorát.A csatorna 2006 óta sugárzott Magyarországon, kiemelkedően sok saját gyártású műsorral rendelkezett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.