Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudni, ki nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! első évadát. Viszont kihirdették, ki lett a harmadik - a bronzérmes.

Az új lakók már lassan Dél-Afrikában vannak, a régiek közül Madár, Bódi Sylvi és Aurelio maradtak a végére. Valakinek azonban mennie kellett, mielőtt kihirdették a végeredményt: Sylvinek.

A modell utolsó bátorságpróbája nem sem volt semmi: a "Bűzös koporsó" nevű próbát kapta: egy kalodába zárták, majd kapott három vödör madagaszkári óriáscsótányt - KEZDETNEK. Sylvi hidegvérrel feküdt a csótányok között, miközben megkereste az öt csillagot. Még azt is élvezte, amikor valamelyik eltévedt jószág a bugyijában matatott. Na, ő egy ilyen nő.

Forrás: RTL Klub

"Azt gondoltam, köztem és Madár között fog eldőlni, emiatt voltam picit csalódott. Kettőnk között ez egy férfias küzdelem lett volna" - mondta Balázséknak Sylivi, aki azt is elárulta, a dzsungelben annyira nem állt bele a konfliktusokba, ahogy azt a való életbe tenné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.