Drogok és prostik: Ilyen egy átlagos hétvége Varga Viktornál?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Varga Viktor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ugyan csupán egy napot töltöttem Amszterdamban, de mindent beleadtam. Úgy fogalmaznék, hogy kipróbáltam azt az életet, amelyet a hollandok élnek" - így kezdte hétvégéjének törénetét a TV2 sztárja.

Az énekes három barátjával érkezett a Holland fővárosba, a Blikk információ szerint azonban a piros lámpás negyedbe már egyedül indult el, ahol aztán semmire nem mondott nemet. Elszabadultak a vágyak...

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Úgy voltam vele, ha már ott vagyok, szeretném átérezni az amszterdami hangulatot, ami sikerült is. A piros lámpás negyedben mászkáltam egész éjjel, ahol mindig összetalálkoztam néhány szimpatikus arccal. Az egyik ott élő magyar győzött meg arról, hogy mindent ki kell próbálni, amit az éjszaka felkínál. Mondhatjuk, hogy így is tettem. Ráadásul mindez művészileg is inspiráló volt, mivel a korabeli festőket is gyakran szokták megihletni a prostituáltak" – mesélte az Édes élet sztárja, aki jelenleg szingli.

"Nagyon izgalmas és kalandos volt az éjjel, hatalmas élmény. Azt hiszem, egyszer minden férfinak szüksége van egy olyan éjszakára, ahol mindent szabad, és kipróbálja azt, amelyre titkon vágyott. Szerintem hamarosan visszatérek, ugyanis az egy nap kevés volt ahhoz, hogy igazán megismerjem a várost" - állítja.

"A faszomnak sincs kedve csajozni most!"

Ahogyan korábban írtuk, Varga Viktor és Cynthia Diktátor nemrégiben szakítottak. Katz Dávid riporter Viktort faggata a fájdalmas esemény után. A videót itt tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.