Kunovics Katinka Rising Star Takáts Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szimpatikus, csupa mosoly és lendület fiatalember és egy közismert énekesnő is megjelent a TV2 vasárnap induló új tehetségkutatója, a Rising Star négy tagú ítélőszéke, a nagyon különböző álláspontot képviselő Pásztor Anna, Mező Misi, KERO – Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál előtt. 

Van, amire még a négy zsűritag sem számított: a váratlan meglepetés egyike a Karthago együttes énekese, Takáts Tamás fia, a másik pedig Kunovics Katinka feltűnése volt.
Takáts Máté vagyok, 20 éves és a Gór Nagy Mária Színitanoda növendéke. Azért jöttem, hogy a közönség is felfigyeljen rám" - mutatkozott be a fiú.

Forrás: EVA/Eva


„A fajtámból való vagy, ne hagyd, hogy megszelídítsenek" - értékelte a lendületes produkciót Pásztor Anna.
„Olyan, mintha a véredben lenne a zene, a családban valaki foglalkozik zenével?" – csodálkozott rá Mező Misi a tehetségre.
Az édesapám Takáts Tamás énekes" - árulta el a Máté, és innen már nem is volt kérdéses, hogy nem esett messze az alma a fájától.

A másik nagy meglepetés a nemrég szült Kunovics Katinka volt. Ő szólókarrierre vágyik a romantikos sikerek után. És ki más, mint egykori egykori zenésztársa, Völgyi Zsuzsi kísérte el a megmérettetésre az anyukát és szorított a sikeréért.

Forrás: EVA/Eva

"Amióta megvan a kicsi lányom, azóta nőttem fel. Zsuzsi és Győző nélkül, egyedül szeretnék a színpadon sikereket elérni" - árulta el a Kis Katinkának áprilisban életet adó énekesnő.

"Olyan volt, mint aki mögül ellopták az együttest és a zenekart" - vélekedett Kero a produkció után.

Forrás: EVA/Eva

Hogy továbbjutottak-e a versenyzők, az vasárnap este kiderül a TV2 műsorából!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.