120 millió forint értékben kerülnek kalapács alá Madonna személyes holmijai egy aukción

Forrás: AFP/Jason Merritt -
menyasszonyi ruha Sean Penn aukció kalapács Madonna árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb Madonna-kollekcióval találkozhatnak az érdeklődők, amely valaha egy aukción megfordult. Ruhák és ékszerek is kalapács alá kerülnek egy november 7-én kezdődő kétnapos Beverly Hills-i aukción.

"Ő ikon, rendkívül tehetséges és nagyon okos üzletasszony" - jegyezte meg Martin Nolan, a Julien's Aukciósház igazgatója. A színésznő és énekesnő pályafutásának legszebb pillanatait idéző jelmezek, ruhák és ékszerek kerülnek árverésre. összértékük elérheti az ötszázezer dollárt (120 millió forintot) is. A 140 tétel között szerepel az Evita és a Micsooda csapat! című filmekben viselt néhány híres kosztümje, emellett a Music című videoklipben látható cowboy kalapjára és nyérc kabátjára szintén lehet majd licitálni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

De olyan személyes holmijait is meg lehet vásárolni, mint az az esküvői ruha, fátyol és cipő, amelyet akkor vett fel, amikor 1985-ben hozzáment Sean Pennhez. Madonna a Forbes magazin 2013-as listáján a legjobban kereső sztár volt. 2012 júniusa és 2013 júniusa között 125 millió fonttal gyarapodott a vagyona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.