Nincs több titok! Tóth Vera végigszelfizte a Sztárban sztár kulisszáit

Sztárban sztár kulisszatitok Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban sokszor azon (is) áll vagy bukik egy produkció, hogy a maszkmesterek, a sminkesek vagy a fodrászok milyen munkát végeznek. Tóth Vera az utolsó adás előtt bemutatta a műsorban dolgozókat a cuki takarítónénitől kezdve a minden adásban látható édes koreográfusig.

Végigszelfizte a kulisszákat Tóth Vera, a Sztárban sztár döntőse. Az énekesnő imádhatta a műsort és a benne dolgozókat, mert a közös képeket megosztotta a rajongóival is. Az egyik legjobb dolog, amit a műsortól kapott, az Lali, a koreográfus barátsága.

Nem maradhatnak ki a sminkesek és a fodrászok sem. "Köszönjük Sipos Zitáék (Bíbor, Helga) és Döbrei Jocó (haj), Csöpike (paróka) munkáját" - írta Vera.

És megmutatta a műsor megacuki takarítónénijét, Tecát is.

Az első magyar sminkes a New York-i divathéten – Larion Oscarral a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20140918-larion-oscar-sminkmester-kint-sminkelt-a-new-yorki-divatheten-errol-meselt-kulisszatitkokat.htmlHa valaki, Larion Oscar biztosan tudja, hogy működik egy menő divatshow – ő volt olyan szerencsés és persze tehetséges, hogy már két alkalommal sminkelhetett a New York-i divathéten. Ez pedig hatalmas dolog, hiszen magyar sminkes idáig még sosem jutott el. Kulisszatitkokról, 2015-ös trendekről és stílusról faggattuk a Jónő Team oszlopos tagját, a Maybelline sminkmesterét. TrendOrigoA fodrász, aki hajléktalan emberek haját vágja szabadnapjánhttp://www.life.hu/trend/20140821-a-fodrasz-aki-hajlektalan-emberek-hajat-vagja-szabadnapjan-ingyen.htmlMark Bustos New York-i fodrász szabadnapján a város utcáit járva vág hajat a rászorulóknak - és mindezt teljesen ingyen teszi.TrendOrigoAz átlagnál kevesebbet járnak fodrászhoz a pesti nőkhttp://www.life.hu/trend/20140721-a-lafferton-fodraszat-felmerese-szerint-az-atlagnal-kevesebbet-jarnak-fodraszhoz-a-pesti-nok.htmlA hiedelem szerint július 22-én, Mária Magdolna napján kell vágni a lányok hajából, hogy szép hosszúra nőjön. De hogyan ápolják a hajukat ma a nők? Az egyik budapesti fodrászat felmérésében 50 ezer nő adatainak elemzése ad képet a magyar hajviseleti és hajápolási szokásokról. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.