Celeb vagyok, ments ki innen! Nyertes Zsuzsa dzsungel Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem voltak kirobbanó hangulatban a Celeb vagyok, ments ki! innen játékosai az első éjszaka után. Főleg a szőke színésznő, Nyertes Zsuzsa volt nagyon maga alatt. Meg mindenki, aki a közelébe került... Ahogy Balázsék fogalmaztak, nem volt túl pozitív az aurája. Valóban nem. 

Ahogy a műsorszerkesztők már tegnap beharangozták, Nyertes Zsuzsa sirdogálásával indult a celebkínzó műsor keddi adása. "Ez az éjszaka csak kivett belőlem" - jelentette ki Zsuzsa, akinek az arcára volt írva, hogy rettenetesen szenved. Azt nem gondoljuk, hogy a kenceficéi és csodaszérumai hiánya viselte meg ennyire, de az biztos, hogy az álmatlan éjszaka jónéhány évet öregített rajta. És ezt nem csak mi érezzük így. "Öreg vagyok én már ehhez, fáj mindenem, egy szemhunyást sem aludtam" - panaszolta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ráadásul még szerencséje sem volt, Aleska és ő mentek kincsvadászatra is. A színésznő nagyon rosszul viselte a feladatot, de sem pszichésen nem bírta, sem fizikailag, ráadásul a fára mászáshoz használt karabíner elvágta a kezét, csurom véres pólóban tért vissza a táborba.

"Már tegnap este megijedtem, hogy nincs ágyam, már akkor feladatam, mindig pityergek, gyenge vagyok... Én minél előbb szeretnék hazamenni" - sirdogált.

Az élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néhahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-tv2-sztarban-sztarjaban-tilla-a-celeb-vagyokban-sebestyen-balazs-az-x-faktorban-szabo-zsofi.htmlAkármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. TV + Bulvár--Hitted volna? Bárdos András fogszabályzóval alszikhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-bardos-andras-fogszabalyzot-visel.htmlA négynapos szünet után megérkezett a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata. Ahogy a korábbi társaság indító adása, úgy ez is kellőképpen unalmasra sikeredett. Sebestyén Balázs és Vadon Jani erőlködése poénjai hallatán sírni tudtunk volna. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Elhagyta a zene" Kunovics Katinkát?http://www.life.hu/bulvar/20141027-kunovics-katinka-a-rising-starba-jelentkezett-a-zsuri-nem-juttatta-tovabb.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.