Hódi Pamela TV2 költözés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsó nevetgélve fogadta a nagy hírt, hogy Pamela elköltözik közös otthonukból. Csak egy kikötése volt, kislánya szobájára vonatkozólag.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki nemrég elköltözött Pamelától és egy hotelben húzta meg magát. Pamela egy darabig tűrte, hogy közös otthonukban időnként felbukkant az üzletember, ám most betelt a pohár és úgy döntött, új életet kezd és saját otthont keres.

Berki Krisztián stylistjával beszélgettünk

„Én kaptam a feladatot, hogy öltöztessem Berki Krisztiánt, neki pedig nagyon tetszett a munkám. Két nap múlva fel is hívott, hogy dolgozzunk együtt" - mesélte a Life.hu-nak Vajda Alexandra sylist.

„Nem vagyok hajlandó tovább tűrni, nem csinálom ezt tovább mellette. Ha neki fontosabb, hogy a férfiasságát bizonygassa, akkor válassza nyugodtan ezt az életet" – szögezte le Pamela.

„Természetesen állom ezt a költözést és azt, hogy Nati szobáját ugyanúgy berendezd, mint ahogy megszokta" – ennyi volt Berki reakciója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.